slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

sigurnosna barijer ograda sa vratima za decu kucne ljubimce

13.000 din

Leskovac
Novo
122
7
pre 9 dana
Odgovara na 77% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
slanje od 7maja GODISNJI ODMOR
Član od 21.05.2010.
kp izlog

nemam na stanju      bice od  31 januara  u Crnoj boji

direktni uvoznik iz fabrike  imam jos 2 modela

model  5 polja u 2 boje Crna  i  Bela   11000

model  4 polja u  Crna         9500 din

NOVO u kutiji dostava 450din

sigurnosna barijera, kamin protivpožarna zaštita, 6 panela, vrata uključena 380x75 CM crna

Napravljen od metala sa premazom crnom bojom, robustan i izdržljiv Materijal: metal Dimenzije: 365x 75 cm Težina: 15,3 kg Sklopivi i laki za odlaganje Višenamjenski: Koristi se kao rešetka za kamin, sigurnosna vrata, kapija za stepenice, itd. Prilagodljiva ograda: konektor se može rotirati 360° , možete odrediti oblik i ugao savijanja sigurnosne barijere

Veličina: dužina jednog komada 65cm*visina 75cm

 

Prilikom izrade šina za vrata može se koristiti maksimalno 6 komada, sigurnosna kapija za kamin sa vratima Metalna sigurnosna kapija za pećnicu Pregrada za zaštitu životinja za zaštitu djece 365 cm dužina 6 komada (svaki 65 x 75 cm) crna

  • Visok kvalitet: naš visokokvalitetni štitnik za kamin izrađen je od obloženog metala otpornog na toplinu, njegove pojedinačne šipke su stabilne i čvrsto usidrene jedna za drugu, tako da djeca ne mogu olabaviti štapove.  Osim toga, materijal je otporan na prljavštinu i izuzetno jednostavan za čišćenje, obrišite šipke vlažnom krpom i prljavština nestaje direktno bez upotrebe toksičnih ili kemijskih deterdženata.
  • Visoka sigurnost: djeca i kućni ljubimci su radoznali i žele znati šta im blokira put.  Djeca ne žele samo da pogledaju 'nove' već ih odmah dodirnu, pa smo veliku važnost pridali tome da je štitnik kamina čisto obrađen, odnosno da su naši pojedinačni dijelovi glatki i bez oštrih ivica.  Naše zaobljene ivice smanjuju rizik od ozljeda i pružaju dodatnu sigurnost vašem djetetu.
  • Jednostavna instalacija: štitnik za kamin može se lako montirati na zid pomoću priloženog zidnog držača podesivog po visini od 360 stepeni, ali XL sigurnosna kapija garantuje izuzetno stabilno i robusno držanje čak i bez montaže na zid.  Zahvaljujući različitim pozicijama, ova dječija sigurnosna kapija je fleksibilna i može se koristiti i kao štitnik za vrata, kapija za stepenice ili ograda za kućne ljubimce ili štene.
  • Jednostavan za upotrebu: sa ovim velikim štitnikom za kamin možete pustiti svoju bebu da se bezbedno igra u blizini vaše pećnice.  Dolazi već sastavljen i stoga je spreman za upotrebu.  Kada je sklopljena, rešetka barijere takođe štedi prostor i može se optimalno transportovati.  Mreža konfiguracije je 100% fleksibilna za mnoge primjene zahvaljujući kutu rotacije od 270 stupnjeva.
  • Glatki prostor za igru: mreža ima ukupnu dužinu od cca.  365 cm i sastoji se od ukupno sest mrežastih elemenata - uključujući i element vrata.  Stoga je ovo optimalan model zaštite rešetke, jer ima određeni prostor i nije direktno dostigao svoj maksimalni domet nakon montaže.  Djeca mogu biti vrlo aktivna, zahvaljujući našoj visini rešetke, mališani se ne mogu popeti preko nje.
ID Oglasa: #162397824
Informacije

 sajt   fipkashop com 

placanje  po prijemu pouzecem ukupna postarina do 5kg  360din

5-10kg 450din  10-20kg 600din do30kg 900din  do  50kg 1200din

svi  predmeti  koje  prodajem  su  novi  nekorisceni ispravni neosteceni
za  narudzbinu posaljite  podatke 
ime prezime  ulica  br  mesto  i  telefon
licno  preuzimanje   od 12h  do 22h

NE SALJEM  PREPORUCENIM PISMOM

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.