slika
slika
slika
1 od 3

Trixie: U.Z. pištaljka za dozivanje pasa

360 din

Čurug
Novo
25
0
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog

PW2257 - veća 8cm   (360din)
PW2258 - manja 5cm   (320din)

 

-zaštita frekvencije garantuje konstantnu frekvenciju tona
-individualno podesiv
-pogodan za velike udaljenosti
-metal/plastika

 

Psi reaguju prvenstveno na zvukove i kustične signale, a ne na jezik.

Zbog toga je zviždaljka optimalna za trening i lov jer se zvuk jedva čuje. Njegov zvuk se jasno razlikuje od uobičajenih zvukova koji svakodnevno okružuju vašeg psa.

Imajte na umu da je lagani zvižduk sasvim dovoljan, jer preglasni zvuci preplaše vašeg psa.
Psi imaju znatno širi opseg zvukova i percipiraju zvuke visokofrekventnog zvižduka sa istom jačinom kao i zvukovi normalnog psećeg zvižduka.

sa visokofrekventnim zviždaljkom, visina je individualno podesiva. Uz pomoć zavrtnja za podešavanje ispod plsatičnog poklopca (zaštita frekvencije) možete odabrati visinu koja odgovara vašem psu. Viši zvuci su za blizinu, niži za veće udaljenosti. Korak se može fiksirati pomoću matice ispod zavrtnja za podešavanje.
Savet: ako se poklopac ne može ukloniti, držite zviždaljku pod toplom vodom.

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  
ID Oglasa: #156861207
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.