slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Uredjaj protiv lajanja pasa QUEENMEW

51 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
17
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Kontrola protiv lajanja: emituje zvuk koji čini psu neprijatnim i prestaje da laje umesto da ga povredi, bez uticaja na zdravlje psa. Ovaj uređaj za kontrolu lajanja je efikasan trener pasa za vašeg psa ili komšijskog psa da ometa neželjeno lajanje.

4 režima: Uređaj za kontrolu lajanja za spoljašnju upotrebu ima 3 podesiva nivoa zvučnog opsega i režim testiranja: nizak domet, srednji domet, visoki domet, test režim (za proveru funkcije mikrofona i zvučnika) Naš uređaj protiv lajanja je dizajniran da biste obezbedili više opcija koje odgovaraju vašim potrebama obuke kako biste sprečili da vaši psi dobro laju.

Jednostavan za instalaciju: Dizajn kuke čini uređaj lakim za kačenje na drvo, zid, stub ograde ili ga slobodno stavite na sto. Uključite ga i počeće da deluje protiv lajanja. Unosi spokoj vašoj porodici i vašim susedima, istovremeno dodajte malo pejzaža svom spoljašnjem dekoru.

Punjivo i vodootporno: Ugrađena baterija u uređaju se može puniti. Uređaj za odvraćanje od lajanja može se potpuno napuniti za 5 sati i podržava 15 dana redovnog rada ili 60 dana u stanju pripravnosti nakon potpunog punjenja. Ovaj uređaj za prigušivanje zvuka je IPX4 vodootporan i izdržljiv, tako da može izdržati sve vremenske uslove. Pogodno za unutrašnju i spoljašnju upotrebu.

Efikasan za većinu pasa: Uređaj radi na većini rasa i veličina, ali ne radi na gluvim ili nagluvim psima. Neki psi se možda plaše ili ne vole ultrazvučni zvuk, a ne prestaju da laju na početku. Očekujte do 2 nedelje za obuku.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvezen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #163738627
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.