slika
slika
slika
1 od 3

Usisivač za dlake sa kućnih ljubimaca

1.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
332
6
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Trimusketara
Član od 09.02.2018.
Svi oglasi
Pretvorite održavanje krzna vašeg psa ili mačke u prijatnu masažu u kojoj će uživati, za razliku od češljanja oštrim četkama.


Za pse, mačke i ostale ljubimce sa dlakom – Bez obzira da li imaju dugu ili kratku dlaku, prenosivi usisivač uklanja opale dlake pre nego što se raseju po vašoj kući.
Tihi motor i masaža opuštaju ljubimca – Čak se ni najosetljiviji ljubimci neće plašiti friziranja prenosivim usisivačem zahvaljujući njegovom tihom motoru i umirujućoj masaži.
Neverovatno efikasan – Vakuum usisivača je dovoljno moćan da podjednako delotvorno usisava i nakon što se većina njegovog rezervoara napuni dlakama.
Jednostavno održavanje – Kada se rezervoar napuni, prosto ga otvorite iznad kante, uključite usisivač i on će sam izbaciti nakupljene dlake i prljavštinu.
Svim vlasnicima ljubimaca koji se linjaju je dobro poznat naizgled beskrajni posao skupljanja dlaka sa nameštaja i odeće. Imamo rešenje za vas!

Mogucnost preuzimanja licno Novi Beograd ili slanje brzom postom ostavite podatke saljem bexom ili postexpresom 0644737001 Darko
Ime i prezime
Ulica i broj
Mesto
Broj telefona
ID Oglasa: #131941213
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.