slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Činije/Posude za hranu i vodu

1.950 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
37
1
pre 13 dana
Odgovara na 80% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Saša
Član od 21.10.2011.
Edipets, hranilica za pse za mačke, dupla posuda od nerđajućeg čelika, sa podesivim uglom od 0 i 15°, zdjela za kućne ljubimce za štene, mala, srednja, velika (nerđajući čelik).

Funkcionalnost: Ovaj set za kućne ljubimce od 2 neautomatske zdjele (svaka promjera 5,1 inča) može se koristiti za hranjenje vašeg ljubimca bilo da je veliki glodar, mala mačka ili štene.

Dizajn: Set od 2 zdjele izrađen je od nehrđajućeg čelika i nije otrovan. Opremljen je neklizajućim postoljem i ne zahtijeva postolje ili vješalicu. Njegov dizajn je moderan i elegantan.

Kvaliteta: Ova vrsta pribora za kućne ljubimce je izdržljiva i može se koristiti na mnogo načina. Otporan je na udarce i neće se slomiti kao keramičke hranilice ili pojilice.

Kupite jednom: Vjerovatno više volite dodatak koji će trajati godinama. Za razliku od jeftinijih verzija, ovaj set posuda je ponovo napravljen od najboljih materijala.

: Ne brinite, EDIPETS proizvodi dolaze s Evropljaninom koja uvjerava kupce da je njihova kupovina potpuno obnovljena i zaštićena. Fabrika je dostupna samo od strane izvođača radova.
ID Oglasa: #161046444
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.