slika
slika
slika
1 od 3

Fontana pojilica za kućne ljubimce

2.200 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
95
4
pre 13 dana
Odgovara na 56% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Jovana
Član od 24.08.2020.
Svi oglasi
2200dinFontana za Vaše voljene ljubimce 
 Ova fontana će održavati vašeg ljubimca hidratizovanim i zdravim i rashlađenim tokom toplijih meseci. Kućni ljubimci vole tekuću vodu, ona ih drži angažovanim i vraćaju se po još. Ova fontana za kućne ljubimce sa 3 režima pruža zdravu i higijensku vodu za vaše voljene ljubimce tokom celog dana. Sada vaš krzneni prijatelj može da uživa u čistoj, svežoj vodi za piće bilo kada i bilo gde! Karakteristike proizvoda: - Savršeno za putovanje sa vašim ljubimcem. - Tiha i prenosiva ultra-tiha pumpa za vodu i prenosiva u pokretu. - Obezbeđuje zdravu i higijensku vodu za vaše voljene ljubimce ceo dan. - Sigurna i laka za upotrebu ova fontana je bezbedna i netoksična, bez BPA! - Česma za čistu i osvežavajuću vodu pomaže kućnim ljubimcima da vole čistu tekuću vodu. Specifikacije proizvoda: - Kapacitet: 950 ml- Materijal: ABS i metal- Boja: prikazano na slici- Dimenzije: 19 k 19 k 17 cm- Prenosiv je i napaja se ekstra dugim USB kablom od 1,8 m. Kako se koristi: - Dodajte vodu podignite poklopac sa gornjim sklopom, ostavite na stranu, napunite fontanu vodom do maksimalne vodene linije pre nego što priključite adapter. Maksimalni nivo vode je označen na vrhu posude. Vratite poklopac. Povežite inline utikač sa adapterom. Uključite adapter (nije uključen) u uzemljenu električnu utičnicu. Beleška: - Držite kabl dalje od kućnih ljubimaca koji ga žvaću. - Isključite fontanu iz struje kada se ne koristi ili je jedinica bez naknadne upotrebe da biste izbegli oštećenje pumpe. - Fontana za kućne ljubimce je kompatibilna sa bilo kojim USB adapterom od 5V 1.0A i više. Kada se poveže, fontana će početi da radi.
ID Oglasa: #139565550
Informacije


Rok dostave je 2-5 radnih dana.  

Sva prava kupca zagarantovana.  

Lično preuzimanje nije moguće.  

Kontakt 0665776984 

Napomena:  Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.



 pon-sub 8-19h
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.