slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Fontana za macke PETIIGO 2.5L NOVO

3.500 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
23
1
pre 12 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Domaćinstvo021
Član od 22.12.2022.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prva slika je uglavnom skinuta sa sajta Amazon, a ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

Спецификације:

Материјал: висококвалитетна, издржљива пластика

Карактеристике 1: Уклањање 99,99% штетних загађивача

Карактеристике 2: 2.5Л (84оз) Капацитет велике запремине

Карактеристике 3: Ултра тих и ниска потрошња

Карактеристике 4: Аутоматска заштита од несташице воде

Карактеристике 5: 90-дневни циклус замене филтера

Карактеристике:

**Напредна филтрација и пречишћавање**

ДФ03 Фонтана је најсавременији дозатор воде за кућне љубимце дизајниран да вашем мачјем сапутнику пружи ултра чисту, свежу воду. Опремљен 99,99% ефикасним системом филтрације, уклања штетне загађиваче, бактерије и тешке метале, осигуравајући здравље и добробит ваше мачке. Капацитет велике запремине фонтане од 2,5 л (84 оз) осигурава да се задовољи недељни унос воде ваше мачке, што је чини идеалном за заузете власнике кућних љубимаца или оне који често путују.

**Тих рад и лако одржавање**

ДФ03 се не односи само на чистоћу; такође се ради о погодности. Ултра тихи дизајн обезбеђује да фонтана ради на нивоу буке мањим од 35дБ, што је чини погодном за свако окружење у домаћинству. Карактеристика мале потрошње фонтане значи да није само еколошки прихватљива већ и исплатива. 90-дневни циклус замене филтера значи да можете уживати у одржавању без муке, без потребе да често мењате филтер. Дизајн фонтане није само естетски пријатан већ и практичан, са отвором за кабл за уредност и скривеном ручком за лако ношење.

**Безбедност и здравствено осигурање**

ДФ03 није само дозатор воде; то је посвећеност здрављу вашег љубимца. Аутоматска заштита фонтане од недостатка воде осигурава да ваша мачка никада не остане без воде, док СГС сертификат за тестирање гарантује да производ испуњава највише стандарде безбедности и квалитета. Дизајн фонтане укључује силиконске јастучиће против клизања који спречавају клизање и превртање од стране кућних љубимаца, осигуравајући да је искуство пијења ваше мачке безбедно и безбедно.

Pravo na reklamaciju imate 7 dana od prijema paketa. Licno preuzimanje u Novom Sadu ili slanje putem poste. Kontakt telefon 0642820102 i 0658741995

ID Oglasa: #164384223
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.