slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Hranilica za macke

3.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
826
16
pre 4 dana
Odgovara na 78% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Sasa
Član od 21.10.2011.
Stanica za hranjenje i interaktivna igračka u jednom. Ohrabrite svoju mačku da razmišlja i bude okretna s ovom sjajnom stanicom za hranjenje. Sa tri varijabilna nivoa težine.

Catit Design Senses Food Maze će pomoći da vaša mačka ostane na prstima, mentalno i fizički. I može se hraniti u isto vrijeme. Inovativni Catit Design Senses Food Maze izaziva različita čula. Vaša mačka će se zabavljati godinama, neće gutati hranu i zabavljaće se dok jede. Ovo je odličan način da se pobrinete da vaša mačka neće dosaditi.
Vaša mačka ima veoma razvijena čula. Njihov osjetljiv sluh može uhvatiti stvari koje mi ne možemo i oni mogu vidjeti stvari koje možemo samo zamisliti. I možemo samo da počnemo da nagađamo šta su u stanju da pomirišu i okuse.

Vaša mačka može staviti svoje šape u bočne otvore i može pomicati hranu kroz labirint. Hrana ispada na dnu u posudu za hranjenje iz koje se vaša mačka može hraniti. Možete povećati izazov okretanjem diska na srednji nivo. Ovo će smanjiti veličinu praznine kroz koju hrana pada i povećati nivo težine.

Priložena akupresurna prostirka nježno masira tačke pritiska u šapama vaše mačke i također osigurava da je labirint za hranjenje stabilan.
Labirint se lako čisti i rastavlja se na pojedinačne komade što ga čini lakim za čišćenje prljavštine.

Catit Design Senses Food Maze na prvi pogled:

Prečnik posude za hranjenje: cca. Ø 24 x V 33 cm
Dimenzije postolja: Ø 24 x H 3,2 cm
Kapacitet bazne ladice: cca. 350ml
Bočni otvori:
Vrh cca. D 12 x V 4 cm
Srednja cca. D 12 x V 4 cm
Donji cca. D 10 x V 3,5 cm
3 nivoa težine
Sa akupresurnom prostirkom
Povećava agilnost vaše mačke
Koristi čulo ukusa i osećaja vaše mačke
Veliki mentalni izazov
Zabavlja vašu mačku tako da sporije jede
ID Oglasa: #108336957
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.