slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Navaris automatska posuda za hranu i vodu za pse i mačke

4.280 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
9
1
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon Novi Sad online
Član od 29.06.2020.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

Navaris automatski dispenzer za hranu i vodu - stanica za ispijanje hrane za kućne ljubimce sa 4 obroka sa tajmerom za pse, mačku, zečeve - stanica za hranjenje životinja sa automatskim vremenskim rasporedom


2-U-1: Sa Navaris automatskim dozatorom za hranu i vodu, vaš ljubimac može da jede do 4 različita obroka i redovno pije vodu. Nećete morati više da brinete o obrocima vašeg ljubimca dok ste zaglavljeni na poslu!
PODEŠAVANJE TAJMERA: Belo-crni automatski dozator se može podesiti prema vašim željama. Omogućava vam da podesite vreme hranjenja na ekranu i obezbedite glasovni podsetnik da podsetite kućne ljubimce da je vreme njihovog hranjenja.
TEHNIČKI DETALJI: Pojedinačni odeljci dispenzera za suvu hranu su numerisani kako bi se hrana lakše punila. Hranilište radi sa 3 LR20 D baterije (nisu uključene) i pogodno je za mačke, pse i zečeve.
SVEŽA VODA: Da biste svog ljubimca snabdevali svežom vodom, jednostavno uklonite poklopac dispenzera i na nju zašrafite bocu napunjenu vodom. Upotreba kapice je opciona.
UVEK DOBRO Uhranjen: Posuda za hranjenje je posebno pogodna za pse i mačke na posebnoj ishrani za kontrolu gojaznosti ili ako kasnite sa posla.


U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom. 15

 

ID Oglasa: #165840715
Informacije

U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.