slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Petkit Eversweet Wireless fontana za vodu za mačke 1,8L

2.980 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
28
3
pre 12 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon Novi Sad
Član od 29.06.2020.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

PETKIT Nova česma za mačke sa bežičnom pumpom, ultra tiha fontana za kućne ljubimce od 65 oz/1,85 l za mačke i pse unutra, odvojivi dizajn, jednostavan za čišćenje i sklapanje

 

3.0 BEŽIČNA PUMPA: Ova automatska fontana za mačke koristi nadograđenu bežičnu pumpu 3.0, koja je stabilnija od žičane pumpe za vodu i nema zapetljavanje u snopovima žice, sigurnija je. U isto vreme, komad penastog filtera se postavlja u ulaz vode u pumpu, koji može unapred presresti nečistoće koje ulaze u pumpu i učiniti da pumpa ima duži vek trajanja. Struktura pumpe koja se može ukloniti takođe olakšava čišćenje.
ODVOJIVI REZERVOAR ZA VODU I BAZA: Rezervoar za vodu ovog dispenzera za vodu za mačke i baza za napajanje su odvojivog dizajna, što je bezbednije od napunjenog neodvojivog rezervoara. Odvojivi dizajn je takođe pogodan za dodavanje vode i čišćenje ovog dispenzera za vodu za pse.
FILTER 3.0: Ova fontana za kućne mačke za kućne ljubimce dolazi sa komadom PETKIT filtera 3.0, koji povećava količinu materijala za filtriranje i ima bolju filtraciju, pružajući svežu vodu vašem ljubimcu u bilo kom trenutku.
PUMPA ZA SPREČAVANJE SUVOG GORENJA: Kada u fontani nedostaje vode, pumpa će automatski prestati da radi kako bi sprečila da uređaj pregori. Ne morate da brinete da će vaš ljubimac biti u opasnosti.
PODSETNIK ZA INDIKATORSKO SVETLO: Indikatorska lampica na ovoj fontani za kućne ljubimce će vas upozoriti na radni status fontane, a kada je fontana bez vode, indikatorska lampica će se pretvoriti u trepćuće plavo svetlo. Ne brinite da ćete propustiti vreme dopune vode.
FUNTANA ZA MAČKE: Privlači pažnju mačaka i pasa i povećava količinu vode koju vaš ljubimac pije. Ovaj dizajn takođe može smanjiti buku. Nadograđena pumpa 3.0 takođe može smanjiti buku na 25 db.



U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom. 01

 

ID Oglasa: #164266260
Informacije

U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.