slika
slika
slika
1 od 3

PETKIT Nova fontana za vodu za mačke sa bežičnom pumpom

4.300 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
23
3
pre 13 dana
Odgovara na 80% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Saša
Član od 21.10.2011.

3.0 BEŽIČNA PUMPA: Ova automatska fontana za mačke koristi nadograđenu bežičnu pumpu 3.0, koja je stabilnija od žičane pumpe za vodu i nema zapetljavanje u snopovima žica, sigurnija je. Istovremeno, komad pjenastog filtera se postavlja u ulaz vode u pumpu, koji može unaprijed presresti nečistoće koje ulaze u pumpu i učiniti da pumpa ima duži vijek trajanja. Struktura pumpe koja se može skinuti takođe olakšava čišćenje.

ODVOJIVI REZERVOAR ZA VODU I BAZA: Spremnik za vodu ovog dozatora za vodu za mačke i baza za napajanje su odvojivog dizajna, što je sigurnije od napunjenog neodvojivog rezervoara. Odvojivi dizajn je također pogodan za dodavanje vode i čišćenje ovog dispenzera za vodu za pse.

FILTER 3.0: Ova fontana za kućne mačke za kućne ljubimce dolazi s komadom PETKIT filtera 3.0, koji povećava količinu filtracijskog materijala i ima bolju filtraciju, osiguravajući svježu vodu za vašeg ljubimca u bilo kojem trenutku.

PUMPA ZA SPREČAVANJE SUVOG GORENJA: Kada u fontani nedostaje vode, pumpa će automatski prestati da radi kako bi sprečila da uređaj pregori. Ne morate da brinete da li je vaš ljubimac u opasnosti.

PODSJETNIK ZA INDIKATORSKO SVJETLO: Indikatorska lampica na ovoj fontani za kućne ljubimce će vas upozoriti na radni status fontane, a kada je fontana bez vode, indikatorska lampica će se pretvoriti u trepćuće plavo svjetlo. Ne brinite da ćete propustiti vrijeme dopune vode.

FUNTANA ZA MAČKE: Privlači pažnju mačaka i pasa i povećava količinu vode koju vaš ljubimac pije. Ovaj dizajn takođe može smanjiti buku. Nadograđena pumpa 3.0 takođe može smanjiti buku na 25 db.

ID Oglasa: #163414805
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.