slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

PETLIBRO Automatska hranilica za pse i macke 5L dupla posuda

60 €Fiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
185
11
pre 12 dana
Odgovara na 59% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
kp izlog

PETLIBRO Automatic Cat Food Dispenser for Two Cats 5L Auto Cat Feeder Dry Food Dispenser with Splitter &2 Stainless Bowls, 10s Meal Call and Timer Setting 50 Portions 6 Meals Per Day for Cat and Dog

 

Nahranite dve mačke: PETLIBRO automatska hranilica za mačke za dve mačke dolazi sa podesivim razdelnikom obroka. Jedinstveni pokretni razdelnik obroka osigurava da se hrana ravnomerno raspoređuje, a veličina porcija se može prilagoditi potrebama različitih mačaka i pasa. Možete biti sigurni da se vaši ljubimci neće svađati.


Svežina u svakom zalogaju: automatska hranilica za mačke Granari, uključujući vreću za sušenje, zaptivnu traku i patentirani rotor, zaključavaju svežinu kako bi hrana ostala sveža i hrskava. Ugrađeni infracrveni senzor unutar otvora za hranu stalno proverava i zaustavlja ispuštanje hrane ako je otvor za hranu blokiran.


Jednostavan za podešavanje i programiranje: PETLIBRO vremenska hranilica za mačke može podesiti 1-6 obroka dnevno i do 50 porcija po obroku (20ml svaka porcija). Koristite LED panel koji se lako čita da biste prilagodili raspored hranjenja vašeg ljubimca i nadgledali snagu baterije. Granari automatska hranilica za mačke takođe je opremljena dugmetom za ručno hranjenje da lako nagradi vašeg ljubimca (do 5 porcija).


Personalizovani poziv za obrok: Ostanite blizu svog ljubimca čak i kada niste kod kuće. PETLIBRO Automatska hranilica za kućne ljubimce može da snimi poruku od 10 sekundi, a broj snimaka koji se reprodukuju može se individualno podesiti od 0-5 puta, tako da vaš ljubimac neće ometati vaš san dok vaš ljubimac jede usred noći.


Dvostruko napajanje: Lako pratite nivo hrane kroz providni prozor i dodajte hranu na vreme. Pored 5V USB adaptera, ova automatska hranilica za pse takođe ima sistem za rezervnu bateriju koji će obezbediti da se vaši ljubimci hrane čak i ako nestane struje u vašoj kući.

ID Oglasa: #161760296
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.