slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Pojilica i hranilica za pse/macke

800 din

Beograd | Novi Bg.
Korišćeno
Dostupno odmah
154
4
pre 14 dana
Second Home Bazaar
Član od 10.08.2016.
Svi oglasi

PetMate FreshFlow automatska fontana za pse i mačke

 

PetMate FreshFlow automatska fontana je namenjena za pružanje sveže i filtrirane vode vašim ljubimcima. Fontana ima kapacitet određene količine vode koja se cirkuliše i filtrira, što održava vodu svežom i privlačnom za pse i mačke. Ova fontana je automatska, što znači da će se voda automatski nadopunjavati kako vaši ljubimci piju.

 

Fontana je polovna, ali u dobrom stanju i funkcionalna. Moguće su normalne znakove korišćenja, ali ne bi trebalo da ima većih oštećenja ili problema u radu.

 

 

Ferplast hranilica pojilica 3L

 

Ferplast hranilica pojilica je dizajnirana da obezbedi hranu i vodu vašem ljubimcu na jednom mestu. Ima kapacitet od 3 litra, što je dovoljno za duži period bez nadopunjavanja. Hranilica pojilica je praktična i olakšava hranjenje i hidrataciju vašeg ljubimca.

 

Hranilica pojilica je polovna, ali u dobrom stanju. Može imati normalne znakove korišćenja, ali ne bi trebalo da ima većih oštećenja ili problema u funkcionalnosti.

 

 

ID Oglasa: #154185773
Informacije

OBAVEZNO PROČITAJTE

Sva dodatna pitanja postavljajte preko KP ostale načine komunikacije ignorišemo (viber, telefon, sms. .. )

Isključivo lično preuzimanje.

Ako vidite oglas to sigurno znači da su navedene stvari dostupne, nema potrebe da pitate.

Ako je informacija koju tražite navedena u oglasu nećete dobiti odgovor na postavljeno pitanje.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.