slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Prenosiva flašica za vodu za ljubimce

1.599 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
12
1
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Vaša potraga za savršenim rešenjem za održavanje vašeg ljubimca hidriranim tokom šetnje ili putovanja je završena ! Doživite revolucionarni dizajn koji čini održavanje vašeg ljubimca hidriranim lakim i praktičnim iskustvom.

Povratak neiskorišćene vode - Ova inovativna flašica omogućava vam da nepopijenu vodu iz činijice lako vratite nazad u flašicu, eliminirajući tako nepotrebno rasipanje vode i osiguravajući da ni kap ne bude bačena.

Veliki kapacitet - Sa dovoljnim kapacitetom da zadovolji potrebe vašeg ljubimca tokom dužih šetnji ili putovanja, ova flašica će osigurati da vaša dlakava drugarica ili drugar uvek ima dovoljno sveže vode na raspolaganju.

Laka upotreba - Ova 2 u 1 flašica i činija za vodu čini čitav proces osvežavanja vašeg ljubimca jednostavnim. Pritisnite dugme kako biste isporučili vodu iz flašice u činiju, a zatim pustite kada ste zadovoljni količinom vode koja je izašla.

Osigurajte da vaš ljubimac bude hidriran i srećan gde god da idete uz našu Prenosivu flašicu za vodu. Ostanite u toku sa novitetima uz naš sajt i nabavite najbolje gedžete za Vašeg ljubimca!

ID Oglasa: #162433647
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.