slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Set posuda za pse i macke

2.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
337
15
pre 13 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zbare
Član od 18.02.2010.

Novo Set posuda za pse i macke od bambusa

 

Montiraju se lako, moze da se namesti ugao (nagnuta i ravna)

 

Dva dizajna jedne posude za pse, nagnuta i ravna - dostupna su dva načina rada.

Mnoge mačke takodje ne vole da njihova voda miriše na hranu, što se može dogoditi ako su posude za vodu i hranu preblizu.

Posedujući ove podignute zdele za pse, možete postaviti 2 posude odvojeno ili dve sobe. Nagnut i ravan, možete odabrati način rada koji najbolje odgovara vašem ljubimcu (2 ravna, 2 nagnuta ili 1 nagnuta i 1 ravna).


Održava čistije i lako se čisti. Korištenje ovih povišenih hranilica za kućne ljubimce održava prostor za hranjenje čistijim što je neophodno za sanitarni život. Nema više spuštanja na ruke i kolena da biste očistili prostor za hranjenje.  
Ova povišena posuda za pse omogućava lak pristup hrani i vodi što može olakšati kretanje hrane kada putuje od usta do želuca. Povećava stopala protiv klizanja na umetcima posuda što eliminiše zvuk udara kada kućni ljubimci jedu.
Uključene su 3 posude od nerđajućeg čelika vrhunskog kvaliteta. Nerđajući čelik je bio materijal izbora za prehrambenu industriju. Izdržljiv je, sanitarni, ne rđa i može se prati u mašini za sudove. Hranilice za pse podignute sa nožicama protiv klizanja čine ga stabilnim i ne klizi lako, sprečavaju vašeg ljubimca da klizi posuda i pružaju zaštitu vašem podu.


Uključuje: 2 postolja od bambusa, kupac može sastaviti u 2 ravne ili 2 nagnute, ili 1 nagnutu i 1 ravnu. 2 posude od nerđajućeg čelika (prečnik 6,2 inča i visina 2 inča, svaka posuda drži maksimalno: 2,5 šolje suve hrane ili 20 oz vode ) i 1 ploča od nerajućeg čelika (prečnik 6,2 inča i visina 1,1 inča, maksimalno držite: 1,25 šolje suve hrane).

ID Oglasa: #143723060
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.