slika
slika
slika
1 od 3

Alcatel MOVE TRACK GPS Tracker

40 €Fiksno

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
104
3
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Milan
Član od 30.03.2012.
Svi oglasi

Na prodaju potpuno nov i nekoriscen GPS tracker za kucne ljubimce koji podrzava SIM karticu. Takodje ovaj uredjaj se moze koristiti i za druge namene, na primer mozete ga ostaviti u kolima i tako znati u svakom trenutku gde se vas automobil nalazi. Takodje s obzirom da mu je osnovna funkcija pracenje, odlican je i mogu da ga pored ljubimaca nose i starije osobe, deca (na primer u rancu), mozete ga montirati na bicikl itd.

 

MOVETRACK može lako da se poveže sa osobom, kućnim ljubimcem ili objektom čiji trag želite da pratite. Preuzmite namensku aplikaciju. Postavite virtuelni perimetar i primajte obaveštenja kada tragač uđe ili napusti bezbednu zonu. Nadgledajte tragač u realnom vremenu. Pogledajte istoriju lokacija poslednjih 24 sata. MOVETRACK GPS tracker koristi Nano SIM karticu za komunikaciju sa GPS satelitima.

 

MOVETRACK GPS tracker uključuje dve silikonske futrole tako da ga lako možete pričvrstiti na ogrlicu svog ljubimca, torbu voljene osobe ili svoj prtljag, tako da možete da ih locirate bez problema.

 

Cena je fixna, bez zamena. Licno preuzimanje na NBG ili slanje postom o vasem trosku.

 

Specifikacije:

 

DIMENSIONS Dimensions: 42 × 42 × 16.3mm Weight: 33g BATTERY Battery: 470 mAh lithium-ion battery Active use: 3 days Standby time: 96 hours Charging time: 2 hours MEMORY 16 MB ROM + 4 MB RAM CHARACTERISTICS MT2503A Application management GSM 2G 900/1800 MhZ

 

 

ID Oglasa: #161030367
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.