slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

GPS Lokator TK909, GPS ogrlica za pse CRNA BOJA

5.300 dinFiksno

Beograd | Rakovica
Kao novo - nekorišćeno
133
4
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Ex Yu Kupujem✅
Član od 11.10.2018.

Pregled:

 

Ovaj Lokator TK909 je 2G GSM GPS Tracker koji je dizajniran specijalno za kućne ljubimce, pse, lovacke pse  i mačke. Radi na osnovu postojeće 2G GSM/GPRS mreže i GPS satelita, na kojima ćete ovim uređajem moći daljinski da locirate i nadgledate svoje ljupke ljubimce putem SMS-a, mobilne aplikacije i softvera za praćenje veba! Usvaja najnapredniju tehnologiju GPS i LBS dvostrukog pozicioniranja!

Osim toga, podržava GSM Kuad Band Frekuenci (850/900/1800/1900Mhz), može savršeno da radi širom sveta!

 

Paket ukljucuje:

- Lokator TK909.

- Ogrlica crne boje.

-Kabal za punjenje.

- Uputstvo za upotrebu pomocu koga cete lako podesiti aplikaciju i sve sto vam je potrebno.

 
Funkcije:

1. GPS+LBS dvostruki načini pozicioniranja: Ako je GPS signal dobar, uređaj će locirati preko GPS satelita, ako nije, uređaj će locirati preko LBS-a! U režimu GPS lociranja, tačnost je 5-10 metara, u režimu LBS lociranja, tačnost je 100-1000 metara!

2. Praćenje u realnom vremenu: Možete pratiti uređaj u realnom vremenu na google mapama preko mobilnog telefona, tableta i računara, a minimalni interval za učitavanje podataka je 10 sekundi!

3. Reprodukcija rute istorije: APP i veb server mogu da snimaju podatke za otpremanje uređaja do 6 meseci, možete da reprodukujete rutu istorije u bilo kom trenutku!
 
4. Dugo vreme pripravnosti: Ima ugrađenu litijum-jonsku bateriju od 3,7V od 1000mAh, može do 400 sati u režimu pripravnosti.

5. Vodootporan: Nivo vodootpornosti ovog uređaja je IP65, može odoleti prskanju vode, ali se ne može staviti pod vodu!
 
7. Daljinski Glasovni Monitor: Prvo pošaljite „ Monitor+Lozinku“ na uređaj, a zatim će se uređaj prebaciti u režim monitora,
sada ako uputite poziv na SIM broj u uređaju, on će automatski preuzeti vaš poziv i moći ćete da pratite glas oko uređaja!
 
8. Alarm za prekoračenje brzine: Ovaj alarm radi samo u režimu kontinuiranog pozicioniranja. Kada brzina jedinice premaši brzinu koju ste unapred postavili, poslaće poruku „ alarm za brzinu! “ na administrativni broj svakih 5 minuta.
 
9. Alarm potresanja: Nakon što ste podesili alarm za potresanje, molimo vas da držite uređaj za praćenje 5 minuta, a onda će ova funkcija početi da radi. Poslaće SMS "alarm senzora! " na administrativni broj kada se jedinica šokira.

10. Alarm za kretanje: Kada jedinica ostane nepokretna na mestu 10 minuta, korisnik može da podesi alarm kretanja ovom komandom "pomeri se+pasord", a zatim u slučaju da se uređaj pomeri 500m šalje alarm SMS "Pomeri alarm+ Geografska širina i dužina“ na ovlašćeni broj.

11. Geo-ograda: Postavite geo-ogradu za tragač da biste ograničili njegovo kretanje unutar okruga. Jedinica će poslati informacije o alarmu aplikaciji i veb serveru kada izađe ili uđe u ovaj okrug.
 
12. Režim spavanja za uštedu baterije:
* Režim spavanja po vremenu: Nakon što izvršite ovu postavku, tracker će raditi samo 5 minuta nakon buđenja i vratiti se u režim spavanja, GPS će se isključiti i GSM će raditi u režimu niske potrošnje. SMS, poziv može da probudi tragač.
* Režim senzora za spavanje uz šok: Nakon ovog podešavanja, ako nema šoka 5 minuta, uređaj za praćenje će raditi u režimu „ spavanja uz šok“ , GPS će se isključiti, GSM će raditi sa malom potrošnjom. Vibracija, SMS, poziv može probuditi tragač.

13. DOŽIVOTNO BESPLATNO SOFTVER ZA VEB PRAĆENJE I MOBILNA APLIKACIJA!
 
Specifikacija:
* Dimenzija: 70 mm * 37 mm * 20 mm (2,7" * 1,4" * 0,78")
* Težina: 168 g
* Mreža: 2G GSM/GPRS
* Opseg: 850/900/1800/1900 MHz
* GPS čipset: u-blok UBKS-G7020
* GPS osetljivost: -159dBm
* GPS tačnost: 5m
* Baterija: Punjiva 3.7V 1000mAh Li-jonska baterija
* Vreme pripravnosti: 90 dana
* Temperatura skladištenja: -40° C do +85° C
* Radna temperatura: -20° C do +55° C
* Vlažnost: 5%--95% bez kondenzacije

 

Šaljem post expresom ili licno preuzimanje na Labudovom Brdu.

Mozete poruciti SMS porukom, viber porukom ili porukom na Kupujem Prodajem.

Potrebni podaci za slanje:

-------------------------------------------

Ime i prezime.

Ulica i broj.

Mesto i postanski broj.

Broj telefona za kontakt.

***********************************

 

Više informacija na broj:
061 164 9959

ID Oglasa: #152931518
Informacije

✅Šaljem post Expresom ili kao CC paket jeftinija postarina ali se duze ceka 2 dana, ili drugom kurirskom sluzbom po zelji kupca✅

 

POŠALJITE SMS SA PODACIMA ILI PORUKU NA KUPUJEM PRODAJEM

 

Potrebni podaci za slanje:

Ime i prezime

Ulica i broj

Mesto i postanski broj

Broj telefona za kontakt

 

  Na broj:

✅  061 164 99 59  ✅

 

✅LIČNO PREUZIMANJE POSLE 15h na Labudovom Brdu✅

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.