slika
slika
slika
slika
1 od 4

GPS traker za pse ,pratilica za pse preko telefona

3.900 din

Trstenik
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
624
11
pre 12 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Lovački Shop
Član od 05.12.2020.

Prodajem izvanredan GPS tracker dizajniran posebno za lovce i njihove pse. Ovaj praktičan uređaj vam omogućava da pratite lokaciju vaših pasa tokom lova putem SIM kartice i GPS signala.

? Pouzdano praćenje pasa: GPS tracker omogućava precizno praćenje vaših pasa u stvarnom vremenu, što vam pomaže da ostanete u kontaktu sa svojim ljubimcima tokom lova.

? Jednostavna upotreba: Aktivirajte mesečnu tarifu za internet sa svega 210 dinara u Telenoru ili 400 dinara u A1 i povežite tracker sa svojim mobilnim telefonom putem besplatne aplikacije "365 traker".

? Globalna dostupnost: Tracker koristi GPS signale za praćenje, što znači da je dostupan širom sveta. Bez obzira gde lovite, možete biti sigurni da ćete imati pouzdane informacije o lokaciji vaših pasa.

? Kontaktirajte nas: Za sve dodatne informacije ili pitanja, slobodno nas kontaktirajte na broj 0637780420 putem Vibera/WhatsApp-a ili preko KupujemProdajem (KP).

Poboljšajte svoje lovne avanture uz pomoć ovog GPS trackera za lovacke pse. Nabavite ga danas i osigurajte da vaši psi budu uvek na pravom mestu!

ID Oglasa: #157425787
Informacije

Lovački shop lovačka oprema

@lovacki. shop Ig stranica za detaljnu ponudu ili u svim oglasima. . .

 

Kontakt Kp, ili broj telefona

 

Vaš Lovački Shop!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.