slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Ogrlica protiv lajanja

950 din

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
1.232
40
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Milan
Član od 13.12.2012.
Svi oglasi

Novo Nekorišćeno

Ogrlica ispušta ultrazvuk koji pas čuje i prestaje da laje, nema šoka izazvanog strujom. Apsolutno je neškodljiva i jednostavna za upotrebu.

Ogrlica reaguje na vibracije koje proizvodi lavež psa. Pored ultrazvuka, koji čuju samo psi, ispušta i zvuk koji čuju i ljudi tako da u svakom momentu imate uvid da li ogrlica radi ili ne.

Aktivira je isključivo vibracija glasnih žica prilikom laveža, tako da bez problema možete da je koristite i kada ste napolju, jer je lavež drugih pasa ne može aktivirati. Ogrlica ima dva nivoa osetljivosti - Low i High, za niži i viši nivo osetljivosti na jačinu laveža.

Ovakve ogrlice su se odlično pokazale, komšije se više neće žaliti na lavež vašeg psa.

Ogrlica dolazi sa baterijama, za više detalja pogledajte fotografije.


Pogledajte i moje ostale oglase.

Moguće je lično preuzimanje u Beogradu u Žarkovu kao i slanje post expresom i plaćanje pouzećem (zbog manje poštarine moguća je i prethodna uplata na račun).

ID Oglasa: #129247037
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.