slika
slika
slika
1 od 3

Ogrlica za dresuru i trening - Ogrlica za pse

4.690 din

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
110
2
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Nikola
Član od 30.06.2019.
Svi oglasi

*Pakete saljemo postekspresom ili licno preuzimanje u centru Nisa
*Pogledajte i moje ostale oglase
*Sva roba je iz inostranstva i isprobana je pre nego sto je poslata

 

Odlična za obuku hiperaktivnih i tvrdoglavih pasa na human, pouzdan i siguran način.  
Ova ogrlica za obuku pasa dolazi sa četiri režima treninga uključujući zvučni signal, vibraciju, statički šok i LED svetlo.  
Možete lako da locirate poziciju vašeg psa da sprečite gubitak.  
Ova ogrlica za trening podržava domet kontrole do 1800 stopa (oko 500m), nadmašujući 80% ogrlica za pse na tržištu.  U praznom području bez ikakvih prepreka, domet može biti 2000 stopa.  Možete slobodno dovesti svog psa u park, dvorište, plažu i obalu.  Napravljena od premijum materijala prijatnog za kožu, ogrlica za pse na daljinu je veoma mekana i udobna.  Odgovara svim psima od štenaca do malih, srednjih i velikih pasa sa veličinom vrata od 9-25 inča.  Ogrlica za daljinski trening koristi litijum-jonsku bateriju i obezbeđuje dugotrajan vek baterije, dovoljno siguran za vaše pse.  Ogrlica za prijemnik i predajnik su IPKS7 vodootporni i otporni na kišu, savršeni za sve vremenske uslove.  
Bilo da ste stručni trener ili prvi put vlasnik kućnog ljubimca, naša električna ogrlica za obuku pasa pomoći će vam da korigujete lajanje, hodanje, obuku na povodcu, sedenje, agresiju. . .

ID Oglasa: #144846037
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.