slika
1 od 1

Ogrlica za dresuru pasa - Model M919C

4.000 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Napravljen od kvalifikovanog vrhunskog najlonskog materijala, otporan je na habanje i pouzdan za dugotrajnu upotrebu. Čim pas zalaje, ogrlica protiv lajanja će početi da vibrira kako bi upozorila psa da stane. Pomozite vam da se rešite prekomernog lajanja zbog čega vaša porodica ne spava noću i uznemirava vaše komšije. Punjivi dizajn, funkcije za uštedu energije i samozaštitu. Može se lako podesiti sa 99 nivoa, možete ga podesiti prema buci lajanja pasa. Podesiva ogrlica je pogodna za najpopularnije rase pasa. Opisi: Model: M919C Tip utičnice: EU, SAD, UK, AU Daljinski upravljač: 300mAh Prijemnik: 300mAh Domet: 500m Vodootporan: IP67 Režimi: Bip režim, režim vibracije, režim statičkog šoka Specifikacije: Tip: sa 1 prijemnikom, sa 2 prijemnika Materijal: plastika i metal Veličina pakovanja: 203k153k44mm Boja ključa: narandžasta i siva, plava Paket je uključen: 1 k kragna 1 k predajnik 1 k adapter Čim pas zalaje, ogrlica protiv lajanja će početi da vibrira kako bi upozorila psa da stane. Pomozite vam da se rešite prekomernog lajanja zbog čega vaša porodica ne spava noću i uznemirava vaše komšije. Punjivi dizajn, funkcije za uštedu energije i samozaštitu. Može se lako podesiti sa 99 nivoa, možete ga podesiti prema buci lajanja pasa.

ID Oglasa: #165871506
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.