slika
slika
1 od 2

Ogrlica za pse teletakt ogrlica za dresuru pasa 800m

3.100 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
102
5
pre 14 dana
Odgovara na 0% poruka.
Dalibor I Mira
Član od 09.12.2012.
Svi oglasi
Teletakt ogrlica za dresuru pasa  je najnoviji tip koji putem 3 vida stimulacije – elektro, vibracija i zvuk služi za treniranje pasa i je izvanredna za odvikavanje od loših navika. Laka je za upotrebu i poseduje sirok opseg stimulacija za kvalitetan trening.
Transmiter i receiver su punjivi. Ne kupujte jeftinije varijante gde nisu punjivi transmiter i receiver, jer ćete brzo razliku dati na baterije, a i više od toga.
Ova ogrlica se može koristiti za malu korekciju ponašanja psa. Ovaj model će vam prilično brzo i lako rešiti problem. Pogodan je za dresuru unutra i vani. Transmiter ima displej koji prikazuje nivo potrošnje baterije. Ovo je proizvod koji koriste dreseri pasa, jer znatno olakšava sticanje novih navika vašeg psa.
Glavne karakteristike:
Apsolutno vodootporna:   risiver poseduje odlične vodootporne performanse, tako da vaš ljubimac može da pliva ili šeta po kiši dok je koristi. Podesivi nivoi stimulacije: –  i vibracija imaju podesive nivoe od 1 do 99 što vam omogućava da izaberete optimalni nivo za vašeg ljubimca za početak treninga.3 moda treninga:    šok / vibracija / zvuk. Plavo pozadinsko svetlo – omogućava korišćenje i noću. Veliki domet – može se koristiti do 800m razdaljine (bez prepreka).3 kanala – omogućava istovremenu kontrolu 3 risivera. Auto power save – automatski Standby mod i memorisanje funkcija. Podesiva ogrlica – za bilo koju veličinu psa, maksimalno do 67 cm. Specifikacije: Ulaz: 100 – 240V, 50 / 60HzIzlaz: 5V, 0.5ANapon baterija transmitera: 3.7VNivo vodootpornosti receivera: IP67Vrsta baterije: litijum-jonska (ugrađena)Vreme punjenja transmitera: 4 sataStandy vreme transmitera: oko nedelju danaVreme punjenja receivera: 4 sataStandy vreme receivera: oko nedelju danaPakovanje sadrži:1 x transmiter1 x receiver1 x test svetlo1 x podesiva ogrlica1 x kabl za punjenje1 x punjac2 x šok elektrode1 x uputstvoTežina:   0,3350kg
ID Oglasa: #155294194
Informacije

Slanje kurirskim sluzbama po njihovom vazecom cenovniku. Porucivanje na 0612166831 poziv/sms/kp poruke

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.