slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Ogrlica za treniranje pasa sa upravljačem

3.399 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
11
0
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Unapredite odnos sa svojim ljubimcem uz našu Ogrlicu za treniranje pasa koja je sada dostupna po posebnoj ceni! Ova ogrlica će vam pomoći u obuci i vaspitanju vašeg psa na efikasan i bezbedan način.

Ogrlica za treniranje pasa omogućava vam da reagujete na nepoželjno ponašanje vašeg ljubimca, bilo da je u pitanju lajanje, agresivnost ili neka druga nepoželjna radnja. Ovaj alat će vam pomoći da naučite svog psa pravilnom ponašanju i trikovima.

Dizajnirana da bude vodootporna, što znači da je pogodna za upotrebu u svim vremenskim uslovima. Bez obzira na to da li šetate po kiši ili sijaju sunčani dani, možete računati na efikasnost ovog trenerskog alata.

Ogrlica je izuzetno udobna za nošenje i neće izazivati nelagodnost vašem ljubimcu. Prilagodljiv dizajn omogućava sigurno i udobno nošenje tokom treniranja.

Ogrlica za profesionalno treniranje ljubimaca je odličan dodatak za vlasnike pasa koji žele poboljšati ponašanje svog ljubimca. Obezbedite bezbedno i efikasno treniranje uz našu ogrlicu. Nabavite je odmah i postignite pozitivne rezultate u vaspitanju svog psa!


Karakteristike:  

  • Ogrlica za treniranje pasa
  • Odličan saveznik u dresuri pasa
  • Vodootporan materijal
  • Podesivo za različite rase
  • Poseduje 3 opcije: zvučni signal, vibracija i elektro šok
  • Led osvetljenje
ID Oglasa: #162182769
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.