slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Punjiva ogrlica za pse protiv lajanja

3.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
45
1
pre 14 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marko
Član od 27.02.2014.
Svi oglasi

Ogrlice za pse protiv lajanja Punjive - Ogrlica protiv lajanja za velike srednje male pse - Uređaj za odvraćanje od lajanja psa sa vibracijama i zvukom bezopasan trening bez lajanja IPKS67 vodootporan

 

[Ogrlice za pse protiv lajanja 2 režima] - Bezbednost 2 humanizovana režima rada koji neće oštetiti vašeg psa. Kada se otkrije kora, ona pišti i vibrira. Ogrlica protiv lajanja će nastaviti da radi kako bi napredovala na sledeći nivo korekcije sve dok pas ne prestane da laje. U zavisnosti od prirode i ponašanja vašeg ljubimca, izaberite osetljivost okidača dugmeta za napajanje od 1 do 5 da biste sprečili da pas laje.

 

[Inteligentni uređaj za zaustavljanje lajanja] - Inteligentni uređaj protiv ometanja koji efikasno i bezbedno filtrira druge nepovezane zvukove i sprečava lažno okidanje. Samo lajanje vašeg psa može pokrenuti ogrlicu za lajanje. Ovo možete testirati duvanjem ili vikom u senzorski mikrofon iza prijemnika.

 

[Ogrlica protiv lajanja, punjiva i vodootporna] – Ogrlica protiv lajanja uključuje ugrađenu USB punjivu bateriju. Može se potpuno napuniti za oko 2-3 sata i daće vam 15 dana upotrebe. IP67 vodootporan dizajn i pogodan za plivanje i kupanje pasa leti.

 

[Prilagodljiva osetljivost bez udarne ogrlice] – Ogrlica za lajanje ovog psa obezbeđuje nivo osetljivosti od 5 za sve moguće količine lajanja i različita okruženja, omogućavajući vam da podesite tačan nivo osetljivosti za vašeg tvora. Nivo 5 je najosetljivija postavka. Možete da koristite +/- dugmad da biste podesili nivo osetljivosti da biste dobili rezultate koje želite.

 

[Podesiva mala/srednja/velika ogrlica protiv lajanja] – Ova vibrirajuća ogrlica za pse je pogodna za pse sa obimom vrata između 22-75CM, za male, srednje i velike pse svih rasa; za pse preko 5-50 kg i starije od 6 meseci; Izdržljiva reflektujuća najlonska ogrlica-možete da prilagodite naramenicu veličini vašeg psa.

ID Oglasa: #162766855
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.