slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Dibea Lionto sklop.transp torba, platno, plava, 50x34x36 cm

4.200 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
20
2
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi
  • RAZNOVRSNA UPOTREBA. Pogodna za pse, mačke i druge male životinje, ova sklopiva transportna torba idealan je saputnik za posete veterinaru, ili kada putujete. Dodatno, pogodna je i za kućno treniranje, kao i za skriveni prostor za ležanje kod kuće.
  • OTPIMALNA STABILNOST. Izdržljive, a ipak lagane čelične cevi, garantuju stabilnost transportne torbe. Ručka za nošenje osigurava udobno nošenje. Torba je sklopiva, što olakšava odlaganje kada je ne koristite.   
  • DODACI. Pored udobnog jastuka, tu su i dva džepa za odlaganje. Velika umetnuta mreža osigurava najbolju moguću cirkulaciju vazduha. Otvaranje rajsferšlusom sa prednje strane i na vrhu.  
  • JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE.  Torba za pse se može prati, a navlaka jastuka za ležanje se može skinuti i oprati.
  • Torba je dostupna u veličini S (50 x 34 x 36 cm) u plavoj boji.  

Ova praktična i stabilna transportna torba idealna je za transport pasa, mačaka i drugih malih životinja. Možete je i koristiti za kućni trening štenaca, kao mesto za spavanje. Izdašne ventilacione oblasti osiguravaju optimalnu cirkulaciju vazduha čak i tokom dužih putovanja. Transportna torba se može otvoriti rajsferšlusom sa prednje i gornje strane. Opremljena mekim jastukom, pogodna je i kao mesto za odmor i sklonište. Dva džepa različitih veličina mogu se koristiti za neophodne predmete. Kada vam torba više nije potrebna, možete je sklopiti u nekoliko jednostavnih koraka, i odložiti.  

ID Oglasa: #161745281
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.