slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Torba za nosenje kucnih ljubimaca

4.350 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
18
1
pre 9 dana
Odgovara na 78% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Saša
Član od 21.10.2011.

Boja BLACK

Brand Lyneun

Dimenzije proizvoda 22D x 20W x 5H centimetara

Ciljana publika Kućni ljubimci, Pas

Materijal Platno

Posebna karakteristika Durable, Travel

★ Dizajn sigurnosne kuke: Sigurnosni pojas na džepu sa patent zatvaračem remena za kućne ljubimce može se povezati s ogrlicom kućnog ljubimca i pomoći da vaš ljubimac bude siguran ako dođe do slučajnog pada. Promena položaja sigurnosnog pojasa omogućava prilagođavanje remena različitim vrstama pasa.

★Džep sa patentnim zatvaračem: Postoji džep za odlaganje ličnih stvari, kao što su grickalice, kese za izmet, novčanici, mobilni telefoni ili ključevi. Možete odabrati lijevo ili desno rame za vješanje torbe za kućne ljubimce u skladu sa svojim navikama korištenja.

★Podesivi remen za ramena: Remen za nošenje preko ramena može se podesiti od 15,7 inča do 33,4 inča (od 40cm do 85cm), koji se može prilagoditi najprikladnijoj dužini za različitu visinu. Širina pojasa je 3,5 inča može efikasno ublažiti bol u ramenu.

★ Visokokvalitetni materijali: Torba za nošenje psa je napravljena od platna koje se može prati u mašini, koje se ne deformiše i ima dug vek trajanja. Postojana je boja, mekana i prozračna, a vašem ljubimcu može pružiti udoban sklonište prilagođen koži,

★Univerzalna upotreba: Prečnik torbe: 23 inča, Dubina torbe: 13 inča, Preporučuje se za male i srednje pse. Ovaj privezak za štene može vam pomoći da odvedete svog ljubimca u trgovačke centre, podzemne željeznice, trgovine, bolnice, parkove i idealne dnevne šetnje. Ovo je dobar izbor za vas koji volite ili trebate nositi štence.

ID Oglasa: #165605500
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.