slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Transportna torba za kucne ljubimce crna

2.160 dinFiksno

Beograd
Novo
24
1
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Baby Shop doo
Član od 17.10.2008.
kp izlog

Transportna torba za kućne ljubimce u crnoj boji brenda Petsi je idealna za putovanja, pružajući izuzetnu udobnost i sigurnost vašem ljubimcu dok ste u pokretu. Napravljena od izdržljivog materijala, ova torba je dizajnirana da bude dugotrajna i sigurna za transport vašeg ljubimca. Otvorena sa obe strane, torba omogućava lagan pristup unutrašnjosti i omogućava jednostavno unošenje i iznošenje vašeg ljubimca. Sigurno će biti korisna svakom vlasniku psa ili mačke, olakšavajući svako putovanje ili posetu veterinaru. Torba je opremljena mrežastim ventilacijama postavljenim sa strane i na vrhu, što omogućava optimalnu cirkulaciju vazduha. Ovaj pametan dizajn omogućava vašem ljubimcu da slobodno diše i održava svež vazduh unutar torbe za udobnost tokom putovanja. Oba kraja torbe opremljena su čvrstim rajfešlusima koje garantuju sigurnost i osiguravaju da ljubimac ostane bezbedno zaključan unutar torbe. Možete otvoriti jednu ili obe strane u zavisnosti od vaših preferencija i potreba. Otvor sa obe strane takođe olakšava higijenu, omogućavajući jednostavno čišćenje i pristup životinji. Na dnu torbe nalazi se dodatni jastuk koji pruža dodatnu udobnost i komfor za
ljubimca. Možete ga lako ukloniti, što olakšava održavanje čistoće torbe. Zahvaljujući džepu, možete čuvati predmete poput povodca, poslastica, igračaka ili čak dokumenata o vašem ljubimcu. Možete biti sigurni da su vam sve te stvari uvek pri ruci kada vam zatrebaju.

Specifikacije: Dimenzije: 26x48x25 cm Maksimalno opterećenje: 12kg Boja: Crna Materijal: Plastika Brend: Petsi

ID Oglasa: #164322820
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.