slika
1 od 1

Horst & Sandeck Power Energy Oil (eng. ulje) 500ml

2.500 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
144
7
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Prodaja J
Član od 18.02.2017.
Svi oglasi

Horst&Sandeck Power Energy Oil -Energetsko ulje koje u sebi sadrži lecitin, sojino ulje, laneno ulje, ulje konoplje, ulje oraha, ulje jetre bakalara. Power energy oil spada u jedno od najkvalitetnijih ulja, jer njime možete izbeći kupovinu više različitih ulja.

Ovo ulje će u kombinaciji sa energetskim puderom dati vašim pticama veliku snagu koju će iskoristiti na utakmici i time postići odlične rezultate. Ovo ulje se takođe može davati u priplodnim golubovima i golubovima u periodu mitarenja kako bi nadoknadili nedostatke vitamina, a time će imati i sjajno perje.

Daje se preko hrane i ide 5ml na 20 golubova. Takođe ima primenu kod raznih vrsta ptica, živine, naročito tokom zimskog perioda i perioda mitarenja, sve sa ciljem da se ima što bolje zdravlje i odlično perje! ! !

Pakovanje 500ml, cena 2500 din.

Primenu ima kod golubova, raznih vrsta ptica, živine.

☎️065 4885 882☎️

ID Oglasa: #153887000
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.