slika
slika
slika
slika
1 od 4

Hranilica za ptice

1.000 din

Feketić
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
761
9
pre 13 dana
Kuzzman
Član od 29.09.2020.
Svi oglasi
Hranilice za ptice su napravljene od polovnih, korišćenih drvenih letvi (puno drvo) što je i vidljivo: moguće neravnive, izbočine, pukotine, luft između letvi i sl. Letve su spojene vijcima i ekserima. Treba znati da drvo u različitim vremenskim uslovima "radi", širi se i skuplja, što dovodi do pucanja drveta. Skladištene su u pomoćnim prostorijama te su mogući vidljivi ostaci prašine i paučine.

 

Postoji veliki broj modela hranilica, mi smo izabrali ovaj praktičan i jednostavan model. U pitanju je viseća hranilica kojoj ptice mogu pristupiti sa četiri strane, mada može se postavljati i na neke druge odgovarajuće načine i mesta. Na krovu se, u postojeće rupe, montiraju dve kuke za koje se kači lanac dužine oko 50/51 cm. Uz pomoć lanca hranilica se kači na granu ili neki drugi nosač. Kuke i lanac su sastavni deo hranilice (dobijaju se uz hranilicu).

 

Hranilica je predviđena za suvu hranu. Hrana se sipa na pod/dno hranilice, koje je ograđeno visokim stranicama kako bi se hrana zadržala na hranilici (manje rasipala). Uz hranilicu se dobija letak "Zimsko hranjenje ptica".

 

Spolja je ofarbana farbom na vodenoj bazi, u dve ruke (prva ruka osnovni zaštitni premaz (temeljni) - impregnant, druga ruka završni premaz), četkom što je i vidljivo. Unutrašnji deo nije farban.

 

Dimenzije hranilica: Težina: oko 2,3 do 3,2 kg; Širina: oko 18 do 20 cm; Dužina: oko 40 cm; Visina: oko 20 do 22 cm. Prostor za pristup hrani: visina od oko 11 do 12 cm.
Dimenzije su orijentacione/prosečne kako bi imali predstavu o veličine hranilica, a može se desiti da neka hranilica malo odstupa od ovih dimenzija.

 

*

 

Hranilicu(e) šaljemo Poštom. U zavisnosti od broja naručenih hranilica šaljemo ih u paketima: jedna hranilica, dve hranilice i četiri hranilice, ili kombinacijom pomenutih paketa. Za oštećenja nastala u transportu ne odgovaramo.

 

Cene za slanje poštom:
Paket jedna hranilica: PostEkspres 1600 din. ; CC Paket 1360 din.
Paket dve hranilice: PostEkspres 2760 din. ; CC Paket 2410 din.
Paket četiri hranilice: PostEkspres 5050 din. ; CC Paket 4460 din.
U cenu je uračunata vrednost hranilice (1000 din. po hranilici) i troškovi poštarine (na dan 31.12.2023. ). Moguća promena cene usled promene cena poštarine.

 

Plaćanje unapred uplatom na tekući račun ili PostNet uputnicom. Po prijemu uplate šaljemo hranilicu(e). Dostaviti adresne podatke: Ime i Prezime, Ulica i broj, Poštanski broj i mesto, PAK i Broj mobilnog telefona.

 

Hranilicu(e) je moguće preuzeti i lično na teritoriji opštine Mali Iđoš (Mali Iđoš, Lovćenac, Feketić), uz dogovor za lokaciju i termin. Plaćanje prilikom preuzimanja.

 

Cena za lično preuzimanje:
Jedna hranilica je 1000 dinara.

 

Ne šaljemo izvan Srbije. Molim vas da pogledate slike, pročitate opis i uslove tj. ceo tekst oglasa od početka do kraja. Kupovinom potvrđujete da ste pogledali slike, pročitali uslove i opis i da se slažete sa njima. Ako vas nešto dodatno interesuje, ako imate pitanja komunikaciramo putem poruka na sajtu.
ID Oglasa: #154987105
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.