slika
slika
1 od 2

Grejna prostirka za gmizavce

2.000 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
96
3
pre 12 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
David
Član od 27.02.2024.
Svi oglasi
Prostirka za gmizavce sa podesivom temperaturom je idealno rešenje za održavanje udobnosti i zdravlja vaših ljubimaca. Sa mogućnošću podešavanja temperature, pruža optimalne uslove za gmizavce, omogućavajući im da se osećaju sigurno i udobno. Ova prostirka je jednostavna za korišćenje i prilagođava se potrebama vašeg ljubimca, pružajući im udobnost tokom cele godine.


  1. Ova prostirka za gmizavce sa podesivom temperaturom obezbeđuje optimalne uslove za terarijumske ljubimce poput zmija, guštera i kornjača.
  2. Podešavanje temperature je jednostavno i intuitivno, omogućavajući vam da prilagodite toplotu u skladu sa potrebama vašeg ljubimca.
  3. Napravljena od kvalitetnih materijala, ova prostirka je izdržljiva i dugotrajna, pružajući sigurnost i udobnost vašem ljubimcu.
  4. Osim što održava optimalnu temperaturu, ova prostirka takođe pomaže u sprečavanju prehlade i drugih zdravstvenih problema kod gmizavaca.
  5. Bez obzira da li je vaš ljubimac početnik ili iskusan vlasnik gmizavaca, ova prostirka je neophodan dodatak koji će osigurati srećan i zdrav život vašeg ljubimca



Dostava kurirskom sluzbom ili licno preuzimanje u Novom Sadu.
ID Oglasa: #164281735
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.