slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Mars Hydro 120x120x200cm Grow Tent uzgoj biljaka

17.000 din

Leskovac
Novo
350
10
pre 10 dana
Odgovara na 75% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dejan Extra cene Fipka shop
Član od 21.05.2010.
kp izlog

 

065-355-0-325  Novo u  kutiji  neraspakovano  postarina  600din

imam i drugih dimenzija 120x60x 150  16000din  80x80x160cm 12500 din

  • Extra Thick Oxford  – Hydroponics Grow sanduk je napravljen od 1680D Oxford tkanine, otporan na trganje i dvostruko prošiven.  Dodir uvjeren u najviši kvalitet.  Unutrašnjost je vrlo reflektirajuća od mylar filma, što povećava efikasnost za postavljanje rasvjete u svakoj konfiguraciji.  A površina šatora je ekološki prihvatljiva, netoksična, bez mirisa.
  • Snažan metalni okvir  – 100% izdržljiv metalni okvir.  Promjer čelične cijevi je 16 mm.  Čelična cijev sa metalnim uglovima za zaključavanje, podupire i ojačava debeo valjkasti šator, tako da čvrsto stoji i osigurava sigurnost i stabilnost.  Visokokvalitetni metalni ugaoni konektori, nije lako oštetiti, stabilniji i jači od plastičnih.
  • Jaka svjetlosna otpornost  – naš šator blokira svu svjetlost da ne pobjegne.  Zato što su najlonski patentni zatvarači i dvostruki šavovi otporni na eksploziju i kućište s dvostrukim kanalom za zaštitu od curenja svjetlosti.  A odvojiva donja školjka od milara i 95% otporna na svjetlost, otporna na kidanje, reflektirajuća mylar obloga povećavaju intenzitet lampi i zadržavaju toplinu kako bi šator održao odgovarajuću temperaturu za biljke, cvijeće, voće i povrće.
  • Popularni alat za uzgoj – specijalni šatori za sadnju u zatvorenom prostoru, koji se koriste zajedno sa rasvjetom biljaka i ventilacijom i drugim uređajima, sada su najpopularniji načini uzgoja.  Ne pod utjecajem godišnjih doba i svjetlosti, biljke, voće i sl. mogu saditi na hladnom ili nedovoljno osunčanom mjestu.  Također, možete biti slobodni kontrolirati temperaturu, vlažnost, svjetlost itd. , kako biste eliminirali ili smanjili uništavanje štetočina.
  • Visokokvalitetni materijal;  Stabilnost;  prozor za lak pregled;  Bolja ventilacija; Lako se čisti;  skladištenje toplote
  • Kulturna komora u zatvorenom;  Šator za uzgoj;  Hydroponics Tent;  Grow Tent
  • Biljne tende;  Hydroponic Tent;  Šator za uzgoj biljaka;  Šator za uzgoj
  • Hydroponic Grow Tent;  Cultivation Tent;  Plant shop
ID Oglasa: #133160426
Informacije

 sajt   fipkashop com 

placanje  po prijemu pouzecem ukupna postarina do 5kg  360din

5-10kg 450din  10-20kg 600din do30kg 900din  do  50kg 1200din

svi  predmeti  koje  prodajem  su  novi  nekorisceni ispravni neosteceni
za  narudzbinu posaljite  podatke 
ime prezime  ulica  br  mesto  i  telefon
licno  preuzimanje   od 12h  do 22h

NE SALJEM  PREPORUCENIM PISMOM

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.