Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Kućni ljubimci > Kućne ptice

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Tirkizno plavi Braonuohi

Besplatno

Paraćin
77
3
pre 11 dana
Odgajivacnica Petrovic
Član od 02.11.2013.
Svi oglasi

➡️ Jos samo jedan Tirkizno plavi Braonuohi papagaj slobodan na stanju, za par dana moguce preuzimanje. Velike maze, bukvalno kao ziva igracka. Na Vas zahtev saljemo Vam preko dvesta slika nasih kupaca kako sa decom tako i sa odraslima.

 

 

 

➡️ Nasa odgajivacnica ulaze veliki trud, iskustvo i rad da svi nasi kupci budu zadovoljni. U prilog tome govori i to da sve papagaje prodamo unapred i da svake sezone najmanje 30% kupaca kupuje kod nas na preporuku. Imamo stotine zadovoljnih kupaca (sto se vidi na slikama koje Vam mozemo poslati) kako u zemlji tako i u inostranstvu. Papagaji budu rucno hranjeni pitomi i mirni. Licno ih hranimo (hranjenje traje malo vise od oko mesec ipo dana) jos kao bebe najkvalitetnijom uvoznom hranom. Mozete ih nauciti i po neku rec a umeju i da oponasaju zvukove iz okoline. Nisu zahtevni za odrzavanje i cuvanje a mogu vas mnogo uveseliti. Mozete ih pustati u kuci ili stanu, igrati se sa njima, drzati na ruci ili ramenu. Potpuno su brzopasni za vase najmilije a deca ih prosto obozavaju.

 

 

 

➡️ U ponudi imamo i kaveze sa svom neophodnom opremom na koje dobijate popust ukoliko kupite i papagaja u nasoj odgajivacnici. Takodje u ponudi imamo i povodce sa kojima mozete svog papagaja bezbedno izvoditi napolju u setnju sa vama. Kod nas mozete nabaviti i hvalitetne drvene stajalice za vase ljubimce. Rezervisite sebi kucnog ljubimca pogodnog za celu porodicu, za vasu decu kao i za poklon vama dragim osobama. Zivotni vek ovih papagaja je PREKO 15 GODINA . Ako ne mozete doci licno da preuzmete papagaja i ako ste daleko, mozemo vam poslati ili licno dostaviti. Visegodisnje iskustvo garantuju obostrano zadovoljstvo. Za sve nase kupce tu smo uvek da pruzimo podrsku i savete. Sve slike su od nasih kupaca.

 

 

Info:

 

 

 

Inst. agram: ➡ rucno_hranjeni_papagaji

 

 

FB stranica ➡ Papagaji Paracin - Odgajivacnica Petrovic

 

 

⬇️⬇️⬇️

 

 

 

 

☎️ Mob: 065/5-22-22-77 Milan✔️ Viber ✔️ WhatsApp

 

 

U SLUCAJU DA NE VIDIMO ODMAH PORUKU, MOLIMO VAS POZOVETE NAS NA MOBILNI ILI POSALJITE SMS PORUKU.   

 

 

-DUGOGODISNJE ISKUSTVO-

 

 

-KUPUJTE PAPAGAJE OD SIGURNIH ODGAJIVACA-

 

 

-VASA ODGAJIVACNICA PETROVIC-

 

 

 

 

 

Pogledajte i nase ostale OGLASE klikom dole na opciju 'Svi oglasi'

ID Oglasa: #166235820
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.