Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Kućni ljubimci | Oprema > Mačke | Penjalice i grebalice

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Grebalica za mace rabbitgoo, 99cm

14.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
1.972
35
pre 6 dana
Sasa
Član od 21.10.2011.
Bez obzira na to što vaše mače želi da se ispruži na prostranom perhu, sklupča se unutar plus ležaljke, ili oslobodi nagon za grebanjem na sisal postove, ovaj all-in-one toranj za mačje drvo kombinuje i stil i funkcionalnost kako bi vašoj krznenoj bebi bio dan pun zabave i uzbuđenja! Tvoja razmažena krznena lopta može dugo da drema u toplom udobnom stanu, da se oseća priljubljeno pored viseće korpe, i da se bori sa krznenom zvonastom loptom za dodatnu mentalnu stimulaciju(Meet Natural Instincts &Enhance Well-Being) – Ovaj toranj za mačke na 3 nivoa omogućava macama da prikažu odlične veštine penjanja dok dobijaju dovoljno vežbi. Ekstra veliki gornji krevet za mačke lepo zadovoljava njihovu prirodnu želju da budu naduvani i imaju samopouzdanje okoline. Postovi za mačke umotani u seku obezbeđuju vašem rođenom grebalu nešto uzbudljivo da naoštri kandže! Kada se pospani sati ukotrljaju, vaše lenjo dete može da se mazi u udobnom mačkom stanu za sporo popodne i sladak san(Added Sturdiness &Stability) – Izrađena od sertifikovanog drveta P2 čestica radi dodatne trajnosti, ova teška kućica za mačke je dugotrajna zemlja za igru za više mačaka koja se non-stop istražuje. Zahvaljujući svojoj superiornoj konstrukciji i širokoj, čvrstoj bazi, vaša aktivna beba može bezbedno da uskoči i izađe iz ovog mačjeg penjača bez brige o prevrtanju. Svaka platforma može da izdrži i do 110 kg, omogućavajući malim mačićima i prosečnim mačkama da se sa lakoćom obilaze

Opšte dimenzije (L x W x H): 19,6" x 19,6" x 39" (50 x 50 x 99cm)Apartman Unutra: 13,7" x 9,8" x 9,8" (35 x 25 x 25cm)Prime Perch: 19,6" × 9,8" (50 × 25cm)Prečnik korpe: 11,8 inča (30cm)Grebanje Objavi debljinu: 2,55 inča (6,5 cm)Opšta težina proizvoda: 22 kg. (10 kg)Materijala:
Izgradnja konstrukcije: Proizvedena tabla sa p-2 česticamaExterior Cowl: Fake Fur Cloth; Čisti Sisal Kanap po
ID Oglasa: #126320898
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.