slika
1 od 1

Hotel za mačke (čuvanje mačaka)

Kontakt

Beograd
130
2
pre 4 dana
Dragiša Radulovic
Član od 22.10.2014.
Svi oglasi
Junior Cat Hotel je hotel za mačke sa osobljem koje ima desetogodišnje iskustvo tokom kog je brinuo i čuvao preko 3500 mačaka.

Junior Cat Hotel
Način funkcionisanja
U hotelu za mačke Junior Cat nema druženja izmedju gostiju različitih vlasnika/staratelja, pre svega zbog bezbednosti, ali i higijene, različitih navika i potreba i različite hrane koju mačke jedu.

Junior Cat Hotel poseduje 30 soba raspoređenih u pet prostora od po 60 m2 u okviru jednog objekta koji se nalazi u ulici Spomenka Gostića 4 (stari naziv: Nikole Grulovića 77G) u Malom mokrom Lugu (opština Zvezdara) Beograd.

Sve dodatne informacije možete pronaći na www. juniorcathotel. rs

Čuvanje mačaka je organizovano tako da svaka mačka ima svoju sobu od 3.5 m2 (postoji i nekoliko soba drugih površina) i visine 2.8 m. Mačke istih vlasnika koje inače žive zajedno smeštaju se zajedno u hotelu.

U svakoj sobi osim činija za hranu i vodu i toaleta nalaze se razne police i kutije, te svaka soba ima male prozore i vrata koja su većim delom staklena pa mačke tim putem dok se nalaze u svojim sobama imaju vizuelnu stimulaciju i vizuelni kontakt sa okruženjem i atmosferom u zajedničkom prostoru.
ID Oglasa: #163988916
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.