Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Kućni ljubimci > Mačke

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Udomljavamo Lejlu - Novi Sad

Besplatno

Novi Sad
96
3
pre 30 dana
Sara
Član od 02.05.2019.

Ćao, ja sam Lejla <3

✨ Lejla je maca koja je u sred noći bila odbačena. O njoj su brinule radnice iz petshop-a ispred koga je bila bačena. Dve nedelje nakon toga je počela da se maci oko ponoći, te smo je uveli u stan kada smo čuli njene očajne jauke.

✨ Svi njeni mačići su usvojeni u divne porodice pune ljubavi, i to želimo i njoj da omogućimo

✨ Na pregledu kod veterinara je utvrđeno da je zdrava i da ima oko 2 godine.

✨ Jako je mirna, umiljata i pitoma mačka. Takođe idealna i za starije, jer ne traži puno energije i jako voli da se mazi i češka, a takođe ne ujeda niti grebe.

✨ Zbog toga koliko nam znači i svega što je proživela, jako nam je bitno u kakav dom odlazi.
Po njenim očima kada je došla kod nas i načinu ponašanja od tada, jasno nam je da je živela u nasilničkom okruženju i tek od skoro ruke asocira sa maženjem, a ne agresivnim ponašanjem.

✨ Naučila je da slobodno istražuje svoj trenutni dom i tada je prvi put počela da se igra sa svojim igračkama, a najviše voli da juri loptice.

✨ Na pregledu kod veterinara je takođe utvrđeno da ima metak u sebi blizu srca. No, pored svega toga, nikada nije pokazala bilo kakvu vrstu agresije prema nama i jako je tolerantna, što joj pomaže da se navikne na okruženje i lakše privikne na nove ljude i situacije.

✨ Polako od naših mačaka uči kako da se ponaša i opusti, i šta zapravo znači biti mačka.

✨ Želimo da je usvoji neko ko će imati razumevanja za nju i dalje joj pomoći da ljubavlju i pažnjom zaceli svoje rane i uvidi da na ovom svetu ima mnogo ljudi koji su spremni da joj pruže sve ono što zaslužuje. ?

✨ 28. novembra su obavljeni sterilizacija, čipovanje i vakcinacija, redovno je čišćena od parazita.

ID Oglasa: #165086022
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.