slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Cavalier king Charles spaniel stenci

Kontakt

Zrenjanin
8.038
38
danas
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Princv online
Član od 14.01.2014.
kp izlog
Cavalier king Charles spaniel na prodaju. Odnegovani u kucnim uslovima pod stalnim nadzorom veterinara, Vakcinisani i revakcinisani, zasticeni od spoljnih i unutrasnjih parazita, od rodtelja Sampiona, roditelji su genetski testirani, imaju snimak kukova laktova i patele. ova rasa ima odlicne osobine kucnih pasa jer se ne linjaju, ne laju , nemaju miris i veoma su pametni , nasi stenci jedu Royal Canin mini starter granule, nauceni su da koriste pelenicu. Za vise informacija kontaktirajte +381658510696 Nikola Popov , stenci poseduju pasos i cip u mom su vlasnistvu!
ID Oglasa: #96584334
Informacije
cena nekih artikala je sklona promeni jer  zavisi od uvoznika i dobavljaca, svakako u slucaju promene obavezno obavestavamo pre slanja, isto vazi i o trenutnoj dostupnosti artikla
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.