slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Štenci Lagota

150 €

Beograd
81
1
pre 13 dana
Nikola Tošić
Član od 29.03.2020.
Svi oglasi

Na prodaju štenci Lagoto Romanjolo. Svi preci su tragači. Izuzetni kućni ljubimci. Veoma pametni, uredni, vode računa o higijeni. U mogućnosti su da do 10 sati ne vrše nuždu ukoliko to situacija zahteva. Nemaju dlaku već vunu u tri sloja, sloj do kože im omogućava da klize kroz vodu, izuzetni su plivači. Nekada davno, ribari sa severa Italije su ih vodili sa sobom u ribolov. Vuna im je antialergijska i ne linjaju se. Poslušni su, privrženi vlasniku, plemeniti i nimalo agresivni. Lagano uče, dovoljno je da im se jednom ili dva puta nešto zabrani, da im se nagradica iza toga ili se pomaze, potapšu i oni su zapamtili.

Izmedju ostalog mogu se koristiti kao tragači na pečurke zbog njihovog izuzetnog njuha. Ukoliko ste zainteresovani pozovite.   

ID Oglasa: #165865221
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.