slika
1 od 1

Dresura i obuka pasa svih rasa

700 €

Velika Plana
19
1
pre 10 dana
Zlatan Arsic online
Član od 30.07.2011.
Svi oglasi

OSNOVNA DRESURA I POSLUŠNOST
*** SAMO 700 EU / u trajanju od 3 meseca ***
KONTAKT ZA VIŠE INFORMACIJA: 064 484 21 47, Vojin. .

komande:
1. "Sedi" (Pas u svakoj prilici sedne, ako je u šetnji onda uz levu nogu vodiča)
2. "Lezi" (Pas legne na mesto na kojem se nalazi)
3. "Mesto" (Pas legne i ne pomera se sa mesta sve dok ga gazda ne pozove. . u ovom slucaju psa može da zove bilo ko drugi i da ga mami hranom pas će ostati na mestu. . Ova komanda podrazumeva i ostavljenje psa ispred prodavnice na duže vreme)
4. "Na Mesto" (komanda u slučaju kada pas kući ima predviđeno mesto na kom treba da bude ili mu je komandom MESTO to mesto odredjeno, ovom komandom postiže se da pas ode na to mesto i tamo ostane)
5. "K´ nozi" (sa ovom komandom pas u šetnji ide uz levu nogu vodiča i ne udaljava se. Takođe kada je pas dalje od vodiča ovom komandom pas prilazi vodiču obilazi ga i pozicionira se uz levu nogu)
6. "Aport" (Ovom komandom pas ide po bačen predmet i isti donosi vodiču)
7. "Drži" (na ovu komandu pas napada drugo lice za rukav)
8. "Boks" (Izgovaranjem ove komande pas odlazi na mesto gde je inače zatvoren ili vezan, box ili kućica u zavisnosti šta vlasnik poseduje)
9. "Hop" (Komanda gde pas shvata da treba da skoči, preskoči ili uskoči. . Primer preskoči nešto u šetnji ili uskoči u auto kada treba da se preveze)
10, "Ne" (komanda kojom se postiže zabrana nekog postupka kod psa, kada negde krene npr, skače ili radi bilo šta što trenutno ne želimo)
11. "Fuj" (komanda kojom se psu zabranjuje da nešto grize, njuška ili jede kada ne želimo da to radi)
12. "Jedi" (Podrazumeva se psu naredi da sedne pre nego što mu se da hrana, kako ne bi skakao i prljao vlasnika, zatim kada se hrana stavi pred njega on neće početi da jede pre komande JEDI"
13. "Čuvaj" (Ovom komandom pas dobija zadatak da više obrati pažnju ne nešto)
14. "Idi" (Pas odlazi unapred slobodno od gazde kada je pušten i ovo se smatra nagradom za psa)
15. "Pusti" (Kada drži nešto što treba da pusti, bilo lopticu predmet ili rukav osobe koju je napao komandom DRŽI)
***napomena: ***
Uz sve ove komande pas se prilagodi da može da se šeta i uz biciklu i peške, navikne se na auto. . Po želji se poveća agresivnost i hrabrost psa. Nauči se da bez poziva gazde ne izlazi iz dvorišta!
Za vreme dresure pas boravi kod nas. .
KONTAKT ZA VIŠE INFORMACIJA: 064 484 21 47, Vojin. .

ID Oglasa: #166218356
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.