Kup-Prod

Beograd

Član od: 15.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Markirana odeća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izuzetno nekorektan prodavac. .. Dogovor 0, komunikacija 0. .. Njemu na čast. .. Obećao da će poslati uz kosulju ali nije i izmišlja kako je poslao ali nije stiglo. ..
molio bih da se ne pricaju neistine. Kosulja je poslata, i placena, a pantalone su gruga posiljka. Nemojte da ispadne da ste platili oboje a dobili jedno. Kosulja poslata i placena. Pantalone poslate i vratile mi se!

Odeća | Muška > Markirana odeća

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

kako te nije sramota da lazes da nisi dolazili kuriri u beograd sam poslao 10 paketa i svi dostavljeni u urednom roku. kurir kaze da je dolazio i da ti nisi zeleo primiti paket iz kogna kojih razloga. jako nekulturno sa tvoje strane mogu ti reci sada placam ja troskove slanja i maltretiranja! tako da ti sledi negativa i oprez ostalim clanovima zbog saradnje sa tobom jer nisi pouzdan i od poverenja od mene toliko!
a ne kazes da si u ponedeljak ,,poslao,, a meni stigle u cetvrtak..nvodno ,,brzom,,postom..i normalno da necu da primim paket 3 dana kasnije.trazio sam DANAS ZA SUTRA IZ MENI POZANTIH RAZLOGA.

Automobili (zatvoreno) > Volkswagen

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je jednum recju slagao stanje volana jer ono sto je meni poslao ne odgovara nasem dogovoru! Pre slanja sam 5 puta pitao i bio pomalo dosadan da mi opisete stanje jer mi je bilo bitno da volan nije OGULJEN. Rekli ste da "nije kao nov ali da je samo matiran i nije poceo da se guli" ZASTO STE MI ONDA POSLANI VOLAN KOJI JE 2\3 OGULJEN KAO SMIRGLOM DA JE SMIRGLAN?
Volan sam mogao da prodam pre 3 meseca da sam lagao, ovakav volan kosta 30-50 e ali sam svima lepo rekao da nije dobro stanje,NARAVNO DA JE VOLAN ISPRAVAN,KOMPLETAN I NE FALI MU NISTA, ALI TAKODJE SAM REKAO DA JE -VISE ZA PRESVLACENJE- I STAVIO CENU OD 700DIN. JOS SAM REKAO DA JE AUTO PRESAO 250 000 KILOMETARA I DA IMA VIDLJIVE TRAGOVE KORISCENJA...PA NE ZNAM KAKO DRUGACIJE DA POMOGNEM OPISU,MOLIM ADMINISTRATORA DA SE OVO RESI!!!!

Odeća | Muška > Markirana odeća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

izbegavati doticnog gospodina. jako je neposten i bezobrazan prodavac. kupio sam zegna jaknu i armani dzemper, koji su na slikama bili perfektni. dobio sam izgorenu jaknu i izbledeo i pocepan dzemper. posle moje molbe da mu vratim posiljku i zamenim za parfem iz njegovih ogl. zavlacio me je 2 nedelje, pa je na kraju pristao da zameni. poslao sam mu nazad posiljku, koju naravno nije primio. a parfem mi nije naravno poslao. izbegavati!
Sta da kazem,necu vredjati ili nesto slicno,gospodin je kupio ARMANI dzemper i ZEGNA jaknu za koju sam dao tacan opis,slao slike i na mail i spustio cenu tako sto sam OBE stvari dao za 4000din....za te pare ni pola dzempera ne moze,a kamoli skupocena jakna te marke,prodao sam povoljno jer mi velicina nije ok,pa da ne skuplja prasinu,cak bih i zamenio posiljku da je ,,gospodin ,, imao strpljenja..to pokazuju moje ostale ocene.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.