slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

2 in 1 - Sklopiva polica i držač za peškire i krpe

3.499 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
529
33
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Sklopiva polica i držač za peškire i krpe ima jedinstven sklopivi dizajn. Prilikom korišćenja, držač peškira se može povući nadole.  Možete okačiti svoj bademantil, odeću, peškire, krpe, šampone i druge proizvode. Proizvod je multifunkcionalan, tako da ga možete koristiti za kupatilo ili kuhinju. Nakon upotrebe, držač za peškire se može preklopiti nagore kako bi se uštedelo više prostora. Dvostruka kuka, takođe se može koristiti za kačenje kapa, ključeva, kišobrana, nesesera, peškira, krpa i td.

Polica i držč za peškire je napravljena od aluminijuma, čvrstog je i izdržljivog materijala. Lako se čisti i održava, jednostavno montira. Držač je crne boje, koja je dugotrajna i postojna, neće korozirati vremenom jer boja je vodootporna. Boja će ostati sveža i sjajna. Polica za kupatilo pripada jednostavnom nordijskom stilu i uklapa se većim delom kućne dekoracije tj enterijera. Pogodan za kupatilo, toalet, sobu, kuhinju, kancelariju, garažu, hotelsku sobu i td.

Karakteristike:

  • Materijal: Aluminijum
  • Boja: Crna
  • Lako se koristi
  • Jednostavno postavlja i montira
  • Držač peškira i ostalih predmeta
  • Dimenzije: 39 cm x 18.7 cm x 10 cm
ID Oglasa: #150361274
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.