slika
1 od 1

Držač Toalet Papira Samostojeći Metalni Hrom Tendance

1.580 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
20
2
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

DRŽAČ TOALET PAPIRA SAMOSTOJEĆI METALNI HROM TENDANCE

ŠIFRA: SMA 970031

DRŽAČ TOALET PAPIRA SAMOSTOJEĆI METALNI HROM TENDANCE
Samostojeći držač toalet papira koji štedi prostor

Držač toalet papira Tendance je veoma praktičan i pogodan za uštedu prostora. Ovaj samostojeći držač je koristan jer može nositi tri rolne toalet papira, a izdaje samo jednu. Napravljen je od kvalitetnog metala sa završnom obradom od hroma, što ga čini izdržljivim i otpornim na koroziju.


Moderno i elegantno dizajniran

Držač toalet papira Tendance ima moderan i elegantan dizajn koji će se savršeno uklopiti u bilo koji stil kupatila. Sa dimenzijama 6cm x 35cm x 60cm, ovaj držač je kompaktan i neće zauzeti previše prostora u vašem kupatilu.


Jednostavan za korišćenje i održavanje

Sa ovim samostojećim držačem, toalet papir će uvek biti na dohvat ruke. Samo ubacite tri rolne toalet papira u držač i jednostavno ih izvlačite jednu po jednu kada god vam zatrebaju. Održavanje je takođe jednostavno - samo obrišite ga vlažnom krpom kako biste očuvali sjaj i čistoću.


Uštedite vreme i prostor

Držač toalet papira Tendance je idealan za sve one koji žele da uštede prostor u svom kupatilu. Sa ovim držačem, više ne morate da brinete o skladištenju toalet papira na različitim mestima. Sve što vam treba je na jednom mestu, praktično i lako dostupno.


Prednosti:

  • Veoma praktičan i pogodan za uštedu prostora

  • Može nositi tri rolne toalet papira, a izdaje samo jednu

  • Napravljen od kvalitetnog metala sa završnom obradom od hroma

  • Moderan i elegantan dizajn


Primetka: Ova specifikacija je kreirana na osnovu informacija o proizvodu i može se razlikovati od stvarnih karakteristika proizvoda.




ID Oglasa: #161605334
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.