slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Gardinia produživa tenz. garnišna,leg.čel.,bela, 130-220 cm

2.400 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
23
0
pre 10 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

 

 

  • Praktična tenziona garnišna za zavese od nerđajućeg čelika, uključujući završne delove na obe strane,   postavljanje stezanjem između okvira prozora, zidova ili vrata, montaža bez šrafova i bušenja, idealna za sve zavese sa petljama.
  • Jednostavno postavljanje: tenziona garnišna za stezanje između okvira vrata, zidova ili prozora, sigurno držanje odvrtanjem do željene dužine, i neklizajući završni delovi, uklanjanje bez ostataka zahvaljujući laganom rotirajućem pokretu
  • Raznovrsna i fleksibilna: rastegljiva tenziona garnišna za sve širine između 130 i 2200 cm, pogodna i kao garnišna za zavese za tuširanje, pregrada za prostorije itd.
  • Robustan material: čvrsta legura  čelika, boja: bela lakirano
  • Isporuka uključuje: 1 GARDINIA tenzionu garnišnu,   prečnik: 23/26 mm, dužina: 130 - 220 cm, čvrsta legura čelika, postavljanje bez šrafova i bušenja

Sa GARDINIA tenzionom garnišnom možete biti sigurni da će držati vašu zavesu, čak i bez bušenja i stezaljki. Princip je jednostavan: odvrnite tenzionu garnišnu na željenu dužinu i postavite između prozora, okvira vrata ili zidova. U kombinaciji sa neklizajućim završnim delovima, vaša garnišna čvrsto stoji i može se ukloniti laganim okretanjem bez ostavljanja tragova - idealno rešenje za iznajmljene stanove.

Praktična GARDINIA zatezna šipka dostupna je u dimenziji  130-220 cm u beloj boji, i veoma je raznovrsne upotrebe. Može se takođe koristiti između zida i ormana i kao šipka za zavesu za tuširanje.  

 

  • Uvlačiva tenziona garnišna za okvire prozora ili vrata
  • Postavljanje bez bušenja i šrafljenja
  • Neklizajući završni krajevi
  • Univerzalna upotreba
  • Može se ukloniti bez tragova
ID Oglasa: #161750390
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.