slika
1 od 1

Polica Veća Vakum

2.938 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
10
2
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

POLICA VEĆA VAKUM

ŠIFRA: SMA 961245

POLICA VEĆA VAKUM
Opis proizvoda

Polica veća vakum je savršena dodatna oprema za kupatila. Napravljena od visokokvalitetnog hromiranog metala, ova žičana polica ističe se elegantnim sjajem. Uz ovu policu, imaćete dovoljno prostora da organizujete sapune, kozmetiku i ostale sitnice za ličnu higijenu.


Jedna od najvećih prednosti ove police je njen sistem kačenja na vakum. Zaboravite na bušenje zidova i oštećivanje keramike u vašem kupatilu. Ova polica se jednostavno pričvršćuje na zid zahvaljujući vakuumu, a isto tako je lako premestiti po potrebi.


Dimenzije ove police su 25cm x 11cm x 7.5cm, što je dovoljno mesto za sve vaše potrebšine za ličnu higijenu. Bez obzira da li je kupatilo malo ili veliko, ova polica će se sjajno uklopiti i pružiti vam dodatni prostor za odlaganje.


Ova polica vakum dolazi u elegantnoj srebrnoj boji, koja će se savršeno uklopiti sa ostalim delovima vašeg kupatila. Izrađena od vrhunskog materijala, policu odlikuje izuzetna trajnost i otpornost na rđu.


COTEXSA DOO, renomirani proizvođač kvalitetnih proizvoda za kupatilo, donosi vam ovaj izuzetan proizvod. Uvoznik ovog proizvoda je , kompanija koja je poznata po ponudi kvalitetnih proizvoda za unutrašnje uređenje.


Ova polica vakum je proizvedena u Srbiji, što je dodatna garancija kvaliteta dizajna i izrade.


Specifikacije

  • Tip: Polica vakum

  • Materijal: Hrom

  • Boja: Srebrna

  • Dimenzije: 25x11x7.5cm

  • Masa: 1kg

  • Proizvođač: COTEXSA DOO

  • Uvoznik:

  • Zemlja porekla: Srbija


Prednosti

  • Praktičnost: Ova polica omogućava jednostavno odlaganje sapuna, kozmetike i drugih sitnih potrepština za ličnu higijenu, čime se vaš životni prostor organizuje na efikasan način.

  • Nema oštećenja: Zahvaljujući inovativnom sistemu kačenja na vakum, nećete morati da bušite zidove ili oštećujte keramiku prilikom montaže ove police. Pomeranje po potrebi takođe neće ostavljati tragove ili oštećenja.

  • Kvalitetan materijal: Izrađena od hromiranog metala visokog sjaja, ova polica je vrhunskog kvaliteta i otporna na rđu. Pruža vam dugotrajnu i pouzdanu upotrebu.

  • Svestranost: Bez obzira na veličinu vašeg kupatila, ova polica se lako uklapa i pruža vam više prostora za odlaganje svakodnevnih potrepština.


Sva ova sjajna rešenja koja pruža polica veća vakum čine je idealnim dodatkom za vaše kupatilo. Iskoristite prednosti koje vam pruža ovaj proizvod i unesite red i organizaciju u svoj svakodnevni život.


Zaključak

Polica veća vakum je savršen izbor za sve koji žele organizovan i funkcionalan prostor za odlaganje potrebština u kupatilu. Njena praktičnost, kvalitetan materijal i jednostavan sistem kačenja bez oštećenja čine je neophodnom dodatnom opremom za svako moderno domaćinstvo.


Ne oklevajte, nabavite svoju policu veća vakum i uživajte u dodatnom prostoru za odlaganje!




ID Oglasa: #161602847
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.