slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Silikonski pojas za tusiranje

890 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
172
7
pre 11 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Karakteristika: Napravljena od silikona hranljive vrednosti, zdrava, bez BPA i bez štetnih materija. Otpornost na visoke temperature, sigurna i izdržljiva. Ručka, dobre žilavosti, jake vlačne čvrstoće, može se okačiti, štedeći prostor. Može se koristiti za ručno lice nogu telo čisto. Pomaže u zdravoj cirkulaciji, česta upotreba Prostire glavu četkice guste 1 cm, prodire u pore za čišćenje prljavštine i osvežava. Silikonski piling za leđa nije previše grub da iritira osetljivu kožu. Silikonska četka za telo za tuš za kadu, pojas za piling za pojas za umivanje, pojas za pranje pojasa Produženi dizajn, mekana četka, masira kožu. ove piling rukavice za telo su nežne za svakodnevnu upotrebu i uklanjaju mrtve ćelije kože. Odlično za one sa osetljivom kožom!
Specifikacija: Očistite i ribajte ovim silikonskim peškirom i održavajte ga čistim! Ta teško dostupna mesta ponekad mogu biti bolna, a sada imamo rešenje Dobar efekat čišćenja. Čisti pore, uklanja prljavštinu, višak sebuma i mrtve kože, čineći vašu kožu glađom. Dvostrane linije sa dizajnom izbočina mogu vam efikasno doneti efekat čišćenja. Silikonske maramice su suve, u velikoj meri smanjuju preživljavanje bakta Dvostrani piling za leđa i masažer za stopala / jednokratno sredstvo za čišćenje tuš-čišćenje, masaža i piling tela, čišćenje stopala bez savijanja i uživanje u mekom i udobnom telu.



Dostava Post Express
Ako želite da Vam pošaljemo proizvod, potrebni su sledeci podaci:   

                     Ime i prezime,  
                     Ulica i broj,  
                    Mesto i poštanski broj
              Broj telefona za kontakt   
Možete pogledati ceo asortiman u rubrici "svi oglasi"
ID Oglasa: #117079655
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.