slika
1 od 1

Šina Za Tuš Zavesu 70 120Cm

1.538 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
13
1
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

ŠINA ZA TUŠ ZAVESU 70 120cm

ŠIFRA: SMA 954098

ŠINA ZA TUŠ ZAVESU 70-120cm
Visokokvalitetna i pouzdana šina za tuš zavesu

Proizvođač: Inter Ceramic

Materijal: Aluminijum

Boja: Hrom

Dimenzija: 70-120 cm

Masa: 0.7kg

Proizvodjač: AQUA PROMET D. O. O.

Uvoznik:

Zemlja porekla: Srbija



Šina za tuš zavesu marke Inter Ceramic je vrhunskog kvaliteta i izuzetno pouzdana. Njena konstrukcija od veoma izdržljivog aluminijuma omogućava dugotrajnost i sigurnost prilikom korišćenja.


Kada je u pitanju šina za tuš zavesu, kvalitet materijala igra ključnu ulogu. Ova šina je izrađena od visokokvalitetnog aluminijuma koji je otporan na rđanje, što znači da će vaša tuš zavesa biti bezbedno okačena. Ne samo da će šina izgledati sjajno u vašoj kupatili, već će i izdržati test vremena.


Jedna od glavnih prednosti ove šine je njen jednostavan dizajn koji omogućava lako postavljanje i podešavanje dimenzija. Sa rasponom od 70 do 120 cm, ova šina se može prilagoditi skoro svakoj tuš kabini. Bez obzira na veličinu i oblik vašeg tuša, ova šina će se savršeno uklopiti i omogućiti stabilnu podršku vašoj tuš zavesi.


Uz šinu dolazi i svaki potreban pribor za montažu, tako da vam neće biti potrebni dodatni troškovi ili posebni alati. Sve što vam je potrebno za postavljanje ove šine već je uključeno u pakovanju.


Kada sam isprobao ovu šinu tokom testiranja, bio sam oduševljen njenom stabilnošću i pouzdanošću. Ne samo da je lako montirati, već je i vrlo jednostavno podesiti dimenzije prema potrebama. Bez ikakvog zveckanja ili klizanja, tuš zavesa je ostala čvrsto na mestu tokom celog tuširanja.


Ukoliko imate iskustvo sa drugim sličnim proizvodima, verujte mi da će ova šina za tuš zavesu prevazići sva vaša očekivanja. Upoređujući je sa drugim šinama koje sam koristio u prošlosti, mogu reći da je ova definitivno najpouzdanija i najjednostavnija za korišćenje.


Kada je u pitanju kupovina proizvoda za kuću, uvek tražim kvalitet, trajnost i praktičnost, a šina za tuš zavesu marke Inter Ceramic je upravo to. Pruža mi osećaj sigurnosti i mira dok sam pod tušem, znajući da je moja tuš zavesa čvrsto i bezbedno postavljena.


Uveren sam da će i vama ova šina pružiti isto zadovoljstvo i sigurnost tokom tuširanja.


Prednosti:

  • Izuzetno kvalitetan aluminijum koji ne rđa

  • Jednostavno podešavanje dimenzija za prilagođavanje tuš kabini

  • Dolazi sa svim potrebnim priborom za montažu

  • Pouzdana i stabilna šina za tuš zavesu


Takođe, ukoliko ste u potrazi za dugotrajnom šinom za tuš zavesu visokog kvaliteta, ova je definitivno pravi izbor za vas. Većina kupaca koji su koristili ovaj proizvod su izrazili svoju visoku satisfakciju njegovim performansama i funkcionalnošću.


Ne oklevajte i obezbedite sigurnost i praktičnost u svojoj tuš kabini sa ovom sjajnom šinom za tuš zavesu. Naručite je odmah i uverite se i sami u sve njene prednosti.




ID Oglasa: #161602793
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.