slika
1 od 1

Vertikalna sušilica za veš

3.190 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
322
6
pre 9 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Dejan
Član od 01.05.2016.
Svi oglasi

wt-1EGE18138 

 

 

Sušilica za veš

Dimenzije: 134 x 68 x 68cm.

Dužina za prostiranje veša: 30m.

Savršeno za sušenje veša na malom prostoru. Različite opcije prostiranja veša na tri različita nivoa. Može da se koristi i samo jedna polovina radi veće uštede prostora ili montaže na zid. Moguće smeštanje u tuš kabinu. Izdržljiv i dugotrajan čelični ram. 4 točkića za lakše pomeranje. Elektrostatička epoksi zaštita. Jednostavno odlaganje i sklapanje. Usklađeno sa Međunarodnim ISO i RF standardima. Vakumirano prozirno pakovanje 25m kapacitet prostiranja veša.

 

Proizvod je nov i nije korišćen

Cena je po komadu                  

Šaljem brzom poštom na teritoriji cele Srbije

ID Oglasa: #144752183
Informacije

Svi proizvodi su deo ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje. Takođe, zbog velikog broja artikala i čestih izmena cena, postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.

Stoga Vas molim da me prvo kontaktirate (kp poruka, sms, viber) radi provere trenutnog lagera i provere trenutne cene željenog proizvoda.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.