slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Vertikalni držač ubrusa i toalet papira

1.399 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
31
1
juče
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Uredite i organizujte prostor u kuhinji kupovinom vertikalnog držača ubrusa. Zahvaljujući svom vertikalnom dizajnu, držač ne zauzima puno prostora, a veoma je jednostavan i praktičan za upotrebu. Savršen je pomoćnik među kuhinjskim gedžetima i toliko jednostavan za upotrebu da ćete ga zavoleti istog trena!
Naime, svima Vama se desilo da jednom rukom cepate parče ubrusa dok je druga zauzeta i to uglavnom pođe po zlu. .. Takvoj muci je došao kraj ukoliko u Vašu kuhinjsku kolekciju uvrstite vertikalni držač ubrusa sa dizajnom za odvajanje svakog lista posebno. Na ovaj način moći ćete cepati parče ubrusa ili toalet papira jednom rukom i to bez napetosti.

Poseban dozator papira na samom držaču je ključna funkcionalnost ovog proizvoda. On je dizajniran tako da omogući jednostavno cepanje ubrusa jednog po jednog lista, bez rizika od kidanja ili cepanja ubrusa. Osim praktičnosti, ovaj držač ubrusa takođe donosi estetsku vrednost u prostor. Sa svojim modernim dizajnom i čistim linijama, on se lako uklapa u različite enterijere i doprinosi organizovanom i uređenom izgledu.

Nabavite i Vi vertikalni držač ubrusa sa dozatorom za lako cepanje svakog lista pojedinačno i sigurno će to biti najbolja i najpraktičnija kuhinjska alatka za uštedu i estetiku prostora.

Karakteristike:

  • Vertikalni držač ubrusa i toalet papira
  • Poseban dozator papira za cepanje pojedinačog lista
  • Veoma jednostavan i praktičan za upotrebu
  • Estetski privlačan
  • Savršen je pomoćnik među kuhinjskim gedžetima
  • Doprinosi uštedi prostora
  • Dimenzije: 33cm x 14.5cm
ID Oglasa: #154614170
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.