slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Zidni Automatski Dozator Za Sapun Sa Senzorom

2.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
29
5
pre 11 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Softwareelitns
Član od 11.08.2016.
Svi oglasi
Аутоматски дозатор за сапун, монтиран на зид】 Дизајниран са сензором, ставите руку испод сензора сапуна 8-12 цм и пустите да дозатор почне да ради непрекидно док течни сапун не изађе из млазнице, брза дезинфекција руку и спречавање унакрсне инфекције.
【Дозатор за дезинфекцију руку од 700 мл】Овај аутоматски дозатор за дезинфекцију руку има велики капацитет од 700 мл, погодан за употребу разних дезинфекционих течности, течности и средстава за дезинфекцију руку. за свакодневну и професионалну употребу, савршено за дом, хотеле, болнице или друга јавна места. Ставите руке близу области сензора и дозатор ће радити. Удаљеност слања је око 0-7 цм (0-0.7 инча) Приликом дезинфекције дозатор ради, светло одговарајућег нивоа ће трептати.
【Рад без додира】Овај аутоматски дозатор сапуна долази са уграђеном прецизном инфрацрвеном технологијом покрета која детектује вашу руку у једном пролазу и аутоматски ослобађа средство за дезинфекцију руку за 0,3 с. Који ефикасно спречава инфекцију и штити здравље ваше породице.
【Подесива количина сапуна】 Залиха течног сапуна 5. разреда од 0,5 мл до 2,5 мл (може доћи до малог одступања код различитих сапуна). Само користите дугме за подешавање да бисте га подесили. (За детаљан рад, погледајте упутство за употребу)
【Дизајн транспарентног прозора за гледање】 Са добром отпорношћу на ударце и отпорношћу на корозију. Напаја се батеријама - Овај дозатор напајају 4 АА батерије. Веома је згодан и погодан за све врсте места.
【Аутоматски дозатор за сапун, монтиран на зид】 Дизајниран са сензором, ставите руку испод сензора сапуна 8-12 цм и пустите да дозатор почне да ради непрекидно док течни сапун не изађе из млазнице, брза дезинфекција руку и спречавање унакрсне инфекције.
ID Oglasa: #163418530
Informacije
Radno vreme : 00-24.

Slanje : Postexpress-om ili licno preuzimanje po dogovoru.

Posiljke saljemo svakog radnog dana 2 puta dnevno u 11h i 18h.

Kontakt : poziv, sms, viber, whatsapp.

Svaki uredjaj pre slanja se testira ako nije vakum upakovan.

Garancija 2 nedelje na ispravnost.

Pogledajte sve nase oglase.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.