slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Zidni držac sa 3 fiokice za skladištenje začina + kašičice

2.999 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
74
3
pre 11 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Predstavaljamo Vam praktičan i funkcionalan prozvod koji će Vam pomoći da organizujete i veoma lako pristupite svojim začinima dok kuvate, a to je zidni držac sa 3 fiokice za skladištenje začina + kašičice.

Mnogo Vas usporava kada morate da otvarate tegle kako biste pronašli odgovarajući začin koji Vam je neophodan, to Vam posebno predstavlja problem ukoliko delite kuhinju i neko od ukućana Vam izmeni mesta teglica. Sa našim zidnim držačem taj problem nećete imati.

Zidni držac fioka dizajniran je tako da se montira lepljenjem. Odaberite Vama najpristupačnije mesto i zalepite držac. Pored toga poseduje 3 transparentne fiokice u koje možete odložiti začine koje koristite tokom svakodnevnog kuvanja, ali ni to nije sve svaka fiokica poseduje ručku kako bi se lakše izvlačila i koristila. Nećete verovati čak ni tu nije kraj uz ovaj set dobijate i 3 kašićice koje služe da se lako izvadi i dozira željeni začin tokom kuvanja.

Držac fioka za začine je savršen dodatak svakoji kuhinji, pruća joj organizovanost i efikasnos. Sa našim fokicama uštedećete prostor, održavati red i lako prostupiti svojim omiljenim začinima. Uz pomoć našem zidnog organizera Vaša kuhinja će biti uredna i praktičnak, olakšavajući Vam pripremu ukusnih jela.

 

Karakteristike:

  • Materijal: Visokokvalitetan ABS
  • Dimenzije: 27,3cm (širina) x 8.3cm (dubina) x 8,7cm (visina)
  • Poseduje 3 transparentne fiokice
  • Svaka fiokica ima ručku kako bi se lakše prenosile
  • Uz ovaj set dobijaju se i 3 male kašičice
  • Čini Vaše začine preglednim i organizovanim
  • Čuva od vlage i drugih spoljnih uticaja
  • Elegantan dizajn uklapa se u svaku kuhinju
  • Fiokice su jednostavne za održavanje
ID Oglasa: #155625072
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.