slika
slika
slika
slika
1 od 4

Belilo za fugne vodootporna olovka za izbeljivanje između pl

399 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
271
33
pre 15 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

JEDNOSTAVNO REŠENJE

Da li požutele fugne za pločice kvare izgled Vašeg doma? Želite da ulepšate kupatilo/kuhinju, ali ne želite da se petljate sa rastvorima za izbeljivanje ili ponovnim fugiranjem?

Potpuno transformišite svoje kupatilo pomoću olovke za fugiranje, bezbednog i jednostavnog rešenja koje Vam omogućava da očistite prljavu fugnu bez muke. Nije potrebno ribanje, beljenje, pranje ili ponovno fugiranje. Jednostavno pumpajte olovku dok boja ne počne da teče kroz pero!

Jednostavnim povlačenjem obojte zaprljane fugne, kako bi izgledale sveže i cisto. Brzo sušenje, bez mirisa, netoksicno i vodootporno. Izvrsno za upotrebu na podnim i zidnim pločicama.

KORISTITE BILO GDE

Čišćenje i farbanje fugne nikada nije bilo lakše i svideće Vam se kako obnovljene linije domu daju trenutnu preobrazbu. Koristite olovku za fugiranje na pločici u kupatilu da osvežite izgled svog tuša, kade, lavaboa ili prozora. Odnesite olovku u kuhinju i dodajte blještavilo na pult sa pločicama, podove ili pozadinu pećnice. Kada u potpunosti obnovite fugne, olovka se može koristiti kao rešenje za popravku kad god je potrebno.

DUGOTRAJNO MASTILO

Olovka može da pokrije do 60 metara uskih linija za fugiranje. Boja se brzo suši i postaje suva na dodir nakon 30 minuta, ali da bi se obezbedili najbolji rezultati, dozvolite da se boja slegne 2 sata.

NAPREDNA FORMULA

Korišćena boja je pažljivo dizajnirana koristeći formulu na bazi vode koja pomaže sprečava pojavu mrlja i fleka, i štiti od prljanja fugni.  Netoksična i bezbedna za upotrebu u zatvorenim prostorima, olovka za injektiranje je ekološki prihvatljiva opcija koja Vam omogućava da brzo završite nadogradnju svog doma!

Protiv plesni, vodootporan, otporan na vlagu i prljanje.
Mastilo na vodenoj bazi.
Šitina linije za pisanje je 2,2-2,8mm

Belilo za fugne vodootporna olovka za izbeljivanje između pločica

ID Oglasa: #150112231
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.